Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, gölmarmara, ilköğretim, manisa, okulu, yıldız, özcan, şehit

Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Bilgileri Gölmarmara Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Bilgileri Gölmarmara Manisa

Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu İletişim

Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulun inşaatı 1980 yılının Nisan ayında başlamış 17 Ağustos 1982 yılında bitirilerek Eğitim-Öğretime açılmıştır Okul zemin kat üzerine 3 kat olup kültür salonu iş ve teknik atölyesi ve ev ekonomisi atölyesini kapsayan ek binaya sahiptir Okulun bahçesi 1300 m2dir

Okulun müdürlüğüne ilk olarak Muzaffer EFE atanmıştır Atatürk İlkokulu ve lise müdürlüğü kadrosunda bulunan 12 tane öğretmen geçici olarak atanmıştır Bu öğretmenlerin kesin atamaları daha sonra yapılmıştır

1988-1989 öğretim yılında Gölmarmara lisesi bünyesindeki orta okul öğrencilerinin nakil işlemleri yapılmıştırGölmarmara lisesinde bulunan 5 tane branş öğretmenin ataması yapılmıştır Okul binası 630m2 salon 645 m2 ve okul alanı 4332 m2 dir

Okulumuzun ismi 13 Mayıs 1994 yılında Şırnak (Gabar Dağında) çıkan çatışmada teröristlerce şehit edilen Özcan YILDIZ’ın adı verilerek Gölmarmara Temel Eğitim yerine Şehit Özcan Yıldız İlköğretim okulu olmuştur

Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Gölmarmara
Okulun Telefonu: 236 515 25 38
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Eski Cami Mah Barboros Cad No:19
Okulun Web Adresi: http://sehitozcanyildiziomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 182386@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com