Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, yeşilyurt

Yeşilyurt İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeşilyurt İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yeşilyurt İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yeşilyurt İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Yeşilyurt İlköğretim Okulu Hakkında

VİZYONUMUZ

Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen,
Milli ve Manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen,
Kamusal alandaki hizmetinin kalitesini en üst seviyeye çıkarmayı vazife edinen,
“Eğitimde feda edilecek fert yoktur” Sözünü kendine düstur edinmiş, kurum olmaktır

MİSYONUMUZ

Türk Ulusunun ve insanlığın ihtiyaç duyduğu iyi insan, iyi vatandaş özelliklerine sahip; milli ve manevi değerlerini benimseyen, kendisine, ailesine, milletine yararlı, bilgili, becerikli, kendine güvenen, düşünen, üreten kişilerin yetişmesini sağlamak

İLKELERİMİZ

İnsanlara güler yüzlü ve anlayışlı davranmak
Sevgi ve saygıya dayalı iletişim kurmak
Takım çalışması ruhu ile sinerji yaratmak
Uygulamada adalet ilkesinden ayrılmamak
Şüpheye yer bırakmayacak derecede şeffaf olmak
İş yaparken dürüst ve tarafsız olmak,
Çalışmalarımızda düzenli ve hatasız iş yapabilme anlayışına sahip olmak,
Mükemmeliyete ulaşmada yenilik ve değişime açık olmaktır

Yeşilyurt İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeşilyurt İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeşilyurt İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeşilyurt İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yeşilyurt İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: YEŞİLYURT İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: YEŞİLYURT KÖYÜ

Telefon Numarası: 2662531114

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: yesilyurtilkogretim@hotmailco m

Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Yeşilyurt İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com