|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ankara, basri, bilgileri, ilköğretim, okulu, polatlı |
Basri İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Basri İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - Basri İlköğretim Okulu Tanıtımı - Basri İlköğretim Okulu Resimleri - Basri İlköğretim Okulu Hakkında Türk Milli Eğitimi'nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; Gerçek gücün Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren; Demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; Mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; Hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; Demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz![]() ![]() ![]() Basri İlköğretim Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Basri İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Basri İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Basri İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Basri İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / POLATLI Adı: BASRİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Basri Köyü Polatli/Ankara Telefon Numarası: 3126238975 Faks Numarası: 3126238975 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - POLATLI - Basri İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|