|
|
Konu Araçları |
ilköğretim, izmir, kınık, okulu, poyracık, yıl |
80. Yıl Poyracık İlköğretim Okulu Kınık İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
80. Yıl Poyracık İlköğretim Okulu Kınık İzmir80 Yıl Poyracık İlköğretim Okulu Hakkında - 80 Yıl Poyracık İlköğretim Okulu Tanıtım - 80 Yıl Poyracık İlköğretim Okulu Resimleri - 80 Yıl Poyracık İlköğretim Okulu İletişim Yıl Poyracık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 80yıl Poyracık İlköğretim Okulu İzmir Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 80yıl Poyracık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 80yıl Poyracık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 80yıl Poyracık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 80yıl Poyracık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz 80 Yıl Poyracık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kınık Okulun Telefonu: 2326880127 Okulun Faksı: Okulun Adresi: AŞAĞI MAHHACIŞABANLAR CD NO 8 POYRACIK Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 80 Yıl Poyracık İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|