|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çorlu, ilköğretim, odası, okulu, sanayi, tekirdağ, ticaret |
![]() |
Ticaret Ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ticaret Ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu TekirdağTicaret Ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Hakkında - Ticaret Ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ticaret Ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Ticaret Ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Ticaret Ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Tekirdağ Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇORLU Adı: TİCARET VE SANAYİ ODASI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: NUSRATİYE MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2826732063 Faks Numarası: 2826732063 OKULUMUZUN TARIHÇESI Okulumuz Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılıp Milli Eğitim Bakanlığına teslim edilmiş ve 2004-2005 öğretim yılında eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() » OKULUMUZ HAKKINDA Okulumuz zemin + 2 kattan oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() Ayrıca okulumuzun elektriği mevcut olup kalorifer ile ısıtılmaktadır ![]() ![]() * Dershaneler : Son yapılan düzenlemeye göre okulumuzda; 15 adet 1 ![]() ![]() * Laboratuar (araç-gereç durumu) : Ders araç-gereçleri,laboratuar masaları,projeksiyon makinesi ve bilgisayar bulunmaktadır ![]() ![]() * Okul ve Sınıf Kitaplıklar : Okulumuzda okul kitaplığı (Kütüphane) düzenlenmiştir ![]() ![]() * Atölye Durumu : Okulumuzda 2 Teknoloji Tasarım Atölyesi, 1 Görsel Sanatlar Atölyesi bulunmaktadır ![]() * Depo, Ambar ve Arşiv : Arşiv odamız bulunmaktadır ![]() * Spor Salonu : Okulumuzda çok amaçlı kullanıma hazır bir salonumuz vardır ![]() * İdare Odaları : 1 Müdür, 2 Müdür Yardımcısı Odası , 1 Memur Odası , 1 Rehberlik Psikolojik Danışma Odası, 1 Öğretmenler Odası ,1 Destek Eğitim Odası,1 Okul-Aile Birliği Odası bulunmaktadır ![]() * Diğer Sosyal Faaliyetler İçin Ayrılmış Yerler : Toplantı Salonumuzda 1 adet projeksiyon makinesi ve öğrencilerimizin çalışmalarını rahatça sergileyebileceği sahne düzeni ve ses sistemi mevcuttur ve çeşitli etkinlikler yapılabilmektedir * Bahçenin Alanı : Bahçede 8000 m2 oyun alanı vardır ![]() ![]() ![]() ![]() » HEDEFLERİMİZ · Öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milletinin ahlaki insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimse düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, kendinin ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak birer meslek sahibi yapabilmektir ![]() · Ayrıca, Türk toplumunun refah ve mutluluğunu artırabilmek için örencilerimizi beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe kavuşturmak, kendi haklarını savunan, başkalarının haklarına saygı gösteren, kendini ve düşüncelerini en iyi ifade edebilen birer birey olarak yetiştirmektir ![]() VIZYONUMUZ Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu çalışanları olarak vizyonumuz; · Yeni yüzyılın gereklerini yerine getiren bir kurum olarak çağdaş ve bilgi birikimlerini gerçek hayatla birleştiren mutlu bireyler yetiştirerek, · Evrensel ilkeler ışığında, Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerleyen nesiller yaratmaya katkıda bulunmaktır ![]() Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu olarak vizyonumuz doğrultusunda yapabileceklerimizi tüm paydaşlarımızla paylaşmaya hazırız ![]() MISYONUMUZ Milli Eğitimin Temel Amaçları Doğrultusunda; Çağdaş ve uluslararası standartlardaki donanımlarımız ve bilimin ışığında sürekli gelişen yetkin eğitim kadromuzla, Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumları arasında yer almaktadır ![]() http://i52 ![]() ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|