|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, çıplaklı, ilköğretim, merkez, okulu, yıgmalar |
![]() |
Cıplaklı Yıgmalar İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cıplaklı Yıgmalar İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Cıplaklı Yıgmalar İlköğretim Okulu Hakkında - Cıplaklı Yıgmalar İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cıplaklı Yıgmalar İlköğretim Okulu Bilgileri Okulumuz 1985 yılında 3 derslikle birleştirilmiş sınıfla eğitim -öğretime başlamıştır ![]() 2006 yılında 2 derslik daha eklenerek 5 sınıfla eğitime devam etmiştir ![]() Okulumuz Antalya'nın kuzeyinde olup şehir merkezine 20km mesafededir ![]() Okulumuzda 5 öğretmen bir hizmetli personel görev yapmaktadır ![]() Cıplaklı Yıgmalar İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: CIPLAKLI YIGMALAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çiplakli Yiğmalar llköğretim Okulu Antalya Telefon Numarası: 2424212348 Faks Numarası: 2424212348 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:ÇIPLAKLI YIĞMALAR İLKÖĞRETİM OKULU Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|