|
|
Konu Araçları |
arhavi, artvin, fatih, ilköğretim, mehmet, okulu, sultan |
Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Arhavi Artvin |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Arhavi ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Arhavi'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Resimleri Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu TARİHÇEMİZ Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmeyi amaç edinen Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu olarak bu sorumluluğumuzun farkındayız Bu nedenle eğitim alanındaki yeni yaklaşımları takip ediyor “ daha iyi bir eğitim imkânı nasıl sağlarız? ” sorusunu sürekli kendimize soruyoruz Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu olarak geleceğimizi öğrencilerimizle yeniden yaratmanın heyecanını ve umudunu yaşıyoruz Milli Eğitim Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Toplam Kalite yönetimi Uygulama yönergesi doğrultusunda 1999 yılından itibaren toplam kalite yönetimi felsefesinin benimsemiş ve bunu içselleştirmiş olan okulumuz bu anlamdaki çalışmalarının planlı okul gelişim modeli kapsamında yürütmektedir Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu 1990 yılında ilköğretim okulu olarak eğitim öğretim hayatına başlamıştır Okulumuzun faaliyet alanı yaklaşık 3 dönümdür Okulumuz 24 derslikli bir bina ve geniş bir bahçe üzerine kurulmuştur Cadde üzerinde olmayan okulumuzun önünde yoğun bir trafik yoktur Okulumuzun şu anki müdürü 2005 yılında göreve başlamıştır Okulumuzda 1 Fen Bilgisi Laboratuarı 1 İş Eğitimi Atölyesi 1 BTS ile birlikte toplam 24 derslik olup ayrıca 4 tane bürosu bulunmaktadır Okulumuzun internet bağlantısı ve kütüphanesi mevcutturBirinci kademe sınıflarımızın 12 tanesinde,ikinci kademe sınıflarımızın 5 tanesinde ve anasınıfında 1tane projeksiyon cihazı ve bilgisayar bulunmaktadır Okulumuzda ayrıca 1 sınıfımızda Özel Eğitim,2 sınıfımızda da okul öncesi eğitim verilmektedir MİSYONUMUZ ve VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ: Bizler okul toplumu(öğrenci,eğitim öğretim çalışanları, veliler) olarak, -Okul öğrencilerinin daha iyi bir öğrenim görmelerini sağlamak, -Öğrencilerimizin bilgili,becerili,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine olanak sağlamak, -Bütün öğrencilerimize ikibin otuzlu yılların gelişen gereksinimlerine yabancı kalmayacağı beceriler kazandırmak, -Öğrencilerimize Atatürk’ün temel ilkelerinden taviz vermeyen laik, sosyal, demokratik, çağdaş, katılımcı, insan haklarına saygılı,çevrenin genel ihtiyaçlarına cevap veren eğitim anlayışını kazandırmak için varız VAROLUŞ İLKELERİMİZ Okulumuzdaki tüm çalışmaları, öğrenciler ve onların öğrenmeleri için yaparız · Çalışmalarımızı, toplumun gelişme sürecine göre ayarlar ve onları yüreklendiririz · Okul toplumu olarak, sorumluluk alma ve çalışmayı bir yük olarak görmekteyiz · Okul toplumu olarak, kendimize ve birbirimize güveniyoruz · Okul toplumu olarak, Atatürk’ün hedef olarak koyduğu “Çağdaş Uygarlık Seviyesine Ulaşmayı” kendi hedefimiz olarak da görüyoruz VİZYONUMUZ: Türk Milli Egitiminin amaçları ısıgı altında geçmisimizden aldıgımız özgüven ve güç ile bugünü çagın gereklerine göre yasayıp, ülkemizi Atatürk’ün gösterdigi çagdas uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen özgün, etkili, nitelikli, verimli bir okul ve okul toplumu olmak Kısacası;bizler; İSTİYORUZ Kİ * Okulumuzda ögrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, * Okullarımızda, her veli ögrencisine ögrenme için her türlü fırsatın verildigini bilsin, * Okulumuzda hem ögretenler, hem de ögrenenler birbirinin ögrenme ve gelisimine yardımcı olmanın önemine inansın * Okulumuzda çalısanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun Dogru yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endiseleriolmasın * Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulasmak için çalıssın Artvin Arhavi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / ARHAVİ Adı: FATİH SULTAN MEHMET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ARHAVİ-ARTVİN Telefon Numarası: 4663122942 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: email@fsmilkogretimk12tr Web Adresi: Arhavi Fatih Sultan Mehmet Ilkogretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|