![]() |
Cihadiye İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cihadiye İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Cihadiye İlköğretim Okulu Hakkında - Cihadiye İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cihadiye İlköğretim Okulu Bilgileri ![]() Misyonumuz 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanununu çerçevesinde, bireylerin ihtiyaç duyduğu eğitim-öğretim hizmetlerini , kurumun yetki, görev ve sorumlulukları dahilinde hazırlanan programlar çerçevesinde yürütmektir ![]() Vizyonumuz 1- İnsanlar tarafından adı söylendiğinde özellikleri ile anılan, saygı duyulan ve toplumun güvenini kazanmış bir okul olmak ![]() 2- Hukuki, pedagojik, rasyonel ve adil bir altyapı oluşturarak değişimi yakalayabilen; buna bağlı olarak farklılık oluşturabilen ; öğrencilerine yaşanılan zamanın gereksinimlerine karşılık düşecek beceriler kazandıran bir kurum olmak ![]() 3- Aldığı eğitimin karşılığını topluma verebilen ve insanlığın gelişimi için bunun önemini fark edebilen nesiller yetiştirmek ![]() 4- Bireysel gelişimin sürekliliğini esas alırken toplumsal düşünebilmeyi teşvik etmek ![]() 5- Öğrencilerine rehberlik yapan, kısıtlı yaşam tecrübeleriyle fark edemeyecekleri ayrıntıları onlara hatırlatan, fakat kendi kararlarını almaları ve bu kararların sorumluluğunu üstlenmelerini cesaretlendiren eğitim anlayışını benimsemek ![]() 6- Gelişim politikası olarak ilk beş yılda Bozova'da akademik başarı düzeyinde adımızdan sözettirerek, spor ve sanatsal başarılarda dereceler kazanmak ![]() 7- Mezunlarını, kendi değerlerini ortaya çıkarabilecekleri saygın liselere yerleştirmek ![]() Cihadiye İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: CİHADİYE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: PINARLI BELDESİ CİHADİYE MAHALLESİ CUMHURİYET CADDESİ Telefon Numarası: 2424621557 Faks Numarası: 2424622101 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Cihadiye İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|