|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ankara, bilgileri, çokören, ilköğretim, okulu, polatlı, satılmış, yılmaz |
Çokören Satılmış Yılmaz İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çokören Satılmış Yılmaz İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - Çokören Satılmış Yılmaz İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çokören Satılmış Yılmaz İlköğretim Okulu Resimleri - Çokören Satılmış Yılmaz İlköğretim Okulu Hakkında Çokören Satılmış Yılmaz İlköğretim Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çokören Satılmış Yılmaz İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çokören Satılmış Yılmaz İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çokören Satılmış Yılmaz İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Çokören Satılmış Yılmaz İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / POLATLI Adı: ÇOKÖREN SATILMIŞ YILMAZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TEMELLİ BELDESİ ÇOKÖREN MAHALLESİ Telefon Numarası: 3126446009 Faks Numarası: 3126446009 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - POLATLI - Çokören Satılmış Yılmaz İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|