Günlüce İlköğretim Okulu Merkez Muğla |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Günlüce İlköğretim Okulu Merkez MuğlaGünlüce İlköğretim Okulu Hakkında - Günlüce İlköğretim Okulu Tanıtım - Günlüce İlköğretim Okulu Resimleri - Günlüce İlköğretim Okulu İletişim ![]() Günlüce İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Gunluce İlköğretim Okulu Muğla Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gunluce İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gunluce İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gunluce İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Gunluce İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Günlüce İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 2528111202 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 716032@meb k12 trOkulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Günlüce İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|