|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, gebze, ilköğretim, kargalı, kocaeli, okulu |
Kargalı İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kargalı İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliKargalı İlköğretim Okulu Hakkında - Kargalı İlköğretim Okulu Tanıtım - Kargalı İlköğretim Okulu Resimleri - Kargalı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kargalı İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kargalı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kargalı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kargalı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kargalı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Kargalı İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulun Tarihçesi:Kargalı İlköğretim Okulu 1962 yılında yapılan iki dershaneli okulda eğitim ve öğretime başlamıştır 1999 yılının nisan ayına kadar birleştirilmiş sınıflarda eğitim-öğretim sürdürülmüş 1999 yılında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve NOVARTİS çalışanlarının yardımıyla sekiz derslikli prefabrik okul yaptırılmış, birinci sınıftan sekizinci sınıfa kadar öğrencilerimiz bu okulda eğitim-öğretim görevini sürdürmüşlerdir 2002 yılından bu yana Kargalı Köyünün alt tarafında Dünya Bankasının yaptırdığı üç katlı on iki derslikli okulda eğitim öğretime devam edilmektedir![]() Kargalı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: KARGALI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KARGALI KÖYÜ GEBZE / KOCAELİ Telefon Numarası: 2627256178 Faks Numarası: 2627256178 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kargalı İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|