|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| çakmak, fevzi, ilköğretim, konya, meram, okulu |
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Meram Konya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Meram KonyaFevzi Çakmak İlköğretim Okulu Hakkında - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Tanıtım - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Resimleri - Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu İletişim ![]() Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / MERAM Adı: FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gülbahçe Mahallesi Hatıp Yolu Üzeri Meram Telefon Numarası: 3323226445 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi:KONYA-MERAM (Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu) Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|