|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, çankaya, ilköğretim, nurçin, okulu, sayan |
![]() |
Nurçin Sayan İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nurçin Sayan İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Nurçin Sayan İlköğretim OkuluTanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Nurçin Sayan İlköğretim Okulu Resimleri - Nurçin Sayan İlköğretim Okulu Hakkında Nurçin Sayan İlköğretim Okulu'nun Kısa Tarihçesi ve Şimdi ki Durumu Okulumuz Yıldız İlköğretim Okulu adıyla 1964 yılında hayırsever vatandaş merhum Rıfat ŞAHİN’in 1000 metrekare arsa bağışlaması üzerine Makina Kimya tipi bir baraka yapılarak hizmete açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun Bugünkü Durumu Okulumuz 24 derslik, 2 anasınıfı, 1 özel sınıf, 2 atölye, 1 laboratuar, 1 çok amaçlı salon, 1 kütüphane ve diğer idari birimlerden oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nurçin Sayan İlköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇANKAYA Adı: NURÇİN SAYAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sancak Mahallesi 206 ![]() Telefon Numarası: 3124389820 Faks Numarası: 3124413733 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Nurçin Sayan İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|