Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atik, aydın, cemal, gürbüz, ilköğretim, incirliova, okulu

Cemal Gürbüz Atik İlköğretim Okulu İncirliova Aydın

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cemal Gürbüz Atik İlköğretim Okulu İncirliova Aydın

Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Cemal Gürbüz Atik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın İncirliova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cemal Gürbüz Atik İlköğretim Okulu Resimleri - Cemal Gürbüz Atik İlköğretim Okulu Hakkında

TARİHÇE

Cemal GÜRBÜZATİK

Okulumuz 1996 yılının eylül ayında Eğitim öğretime açılmıştır Cemal GÜRBÜZATİK adlı hayırsever vatandaşımız 2565 m2 arsa bağışlamış, onun adına okul binamız MEB tarafından yaptırılmıştır Başta meslek lisesi olarak yaptırılmış, daha sonra ilköğretime dönüşmüştür

Okulumuzdaki öğrenciler; ikizdere, Osmanbükü, Yazıdere’ den taşımalı Sandıklı’dan ve merkez Cumhuriyet Mahallesinden gelmektedir

Okulumuzda 12 derslik, Fen, Bilgi Teknoloji laboratuarı, Konferans Salonu, Kütüphane, İş Eğitimi Atölyesi, Kantin, Arşiv Kooperatifi bulunmaktadır Okulumuz kat yakıtlı kaloriferlidir

Bahçemizde Basketbol, Voleybol, misi futbol sahası vardır Folklor, izcilik, müzik, resim dallarında çalışmalarımız yapılmaktadır Bahçemiz toplam alanı 5565 m2’dir Etrafı ağaçlandırılmıştır

VİZYONUMUZ

Büyük hedeflere küçük adımlarla ulaşan, adından söz ettiren saygınlığı olan öğretmen ve öğrencileriyle öncü bir okul olmak

MİSYONUMUZ

Bilimsel gelişmeler ışığında tarihi göz önüne alarak Atatürk ilke ve inkılaplarını dayanak kabul ederek öğrenen, gelişen ve üreten, milletini, vatanını, ailesini ve kendisini seven ve kendine güvenen bireyler yetiştirmek

Cemal Gürbüz Atik İlköğretim Okulu Aydın İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cemal Gürbüz Atik İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cemal Gürbüz Atik İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cemal Gürbüz Atik İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Cemal Gürbüz Atik İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: CEMAL GÜRBÜZ ATİK İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Cumhuriyet Mah Lozan Cad No:25 Incirliova-Aydin

Telefon Numarası: 2565856400

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi : Bilgi Yok

Web Adresi:Cemal Gürbüz Atik İlköğretim Okulu

Dilek ve Temennileriniz için Tıklayınız

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com