Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
emre, ilköğretim, konya, okulu, tavşançalı, yunus

Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu Konya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu Konya

Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında - Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu Tanıtım - Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri - Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu İletişim

Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu Konya Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuzun temeli 1996 yılında Tavşançalı Kasabası halkının katkılarıyla atılmıştır İlkokul olarak hizmet vermesi için düşünüldüğünden temeli beş derslik olarak yapılmıştır Okulumuz 2004 yılında tamamlanmıştır

Okulumuz adını din ve tasavvuf kültürüyle yetişmiş hoşgörü ve insan sevgisinin en büyük temsilcisi olan Yunus EMRE’den(1240-1321) almıştır

Yunus Emre İlköğretim Okulu 2004-2005 eğitim öğretim yılında, öğretmen olmadığı için geç açılmak zorunda kalmıştır Öğrencilerimiz kasabamızdaki Atatürk İÖO ve 100 Yıl İÖOkullarından mahalli sınırlara göre gelmişlerdir Bu okullardan gelen 108 öğrenci ile okulumuz eğitim öğretime başlamıştır

Okulumuzun bahçe düzenlenmesi, kasaba halkının katkıları ve belediyemiz tarafından yapılmıştır( Bel Bşk Naci EKEN)

2004-2005 Eğitim öğretim yılı içinde Uzunkuyu İlköğretim Okul müdürü Cemal ŞEN, 15/08/2005 tarihinde Yunus Emre İlköğretim Okulunda müdür olarak göreve başlamıştır

Okulumuzun bahçesine Abdullah ve Nevzat ÖZKAN kardeşler tarafından 2005 yılında şadırvan yapılmıştır Aynı yıl müdür ve öğretmenler odası Ahmet SARIHAN tarafından iç döşemesi tamamlanmıştırOkulumuz bahçesindeki su kuyusu ve hidrofon sistemi Ayşe HARMAN tarafından yaptırılmıştırDepo ve kantinimiz okul aile birliği tarafından yaptırılmıştırOkul müdürümüz Cemal ŞEN’in çabalarıyla Atatürk büstü yapılmış, okul bahçesinin ağaçlandırması tamamlanmıştırBel Bşk Naci EKEN tarafından okulumuza bando takımı hediye edilmiştir Kulu Kaymakamı Ahmet CENGİZ tarafından sınıflara bireysel öğrenci dolapları yaptırılmıştır( 23/10/2008)

Okul idaresi (Cemal ŞEN) okulumuza televizyon, fotokopi makinesi, projeksiyon , lazer yazıcı, Fen ve Teknoloji dersi seti, matematik dersi seti, sosyal bilgiler dersi seti Milli Eğitim Bakanlığı’ndan temin ederek okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hizmetine sunulmuştur(23/10/2006)

Mevcut dersliklerin yetersiz kalması sebebiyle ek derslik yapılması için ilgili yerlere başvuru yapılmıştır Ek derslik yapımına okula- aile birliği ve okul idaresi tarafından 1Nisan 2008 yılında başlanmış, kasaba halkımızın ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın katkılarıyla 30 Ağustos 2008 yılında dört yeni derslik yapılarak eğitim öğretime açılmıştır

Okul idaresinin çabalarıyla okulumuz bilişim sınıfına 16 adet bilgisayar seti Ulaştırma Bakanlığı’ndan temin edilmiştir

Okulumuz 1 bina ve 9 adet derslikten oluşmaktadırKullanılan yakıt türü kömürdür

İlçe merkezi Kulu'ya 17 km , İl merkezimiz Konya'ya 136 km ve Ankara'ya da 127 km mesafededir

Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: TAVŞANÇALI YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: TAVŞANÇALI BELDESİ KULU/KONYA
Telefon Numarası: 3326547717
Faks Numarası: 3326547717
E-mail Adresi: cemal_42_1959@hotmailcom
Web Adresi: - http://wwwyunusemreioocom

Tavşançalı Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com