|
|
Konu Araçları |
bilgileri, çelik, gebze, ilköğretim, kocaeli, kroman, okulu |
Kroman Çelik İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kroman Çelik İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliKroman İlköğretim Okulu Hakkında - Kroman İlköğretim Okulu Tanıtım - Kroman İlköğretim Okulu Resimleri - Kroman İlköğretim Okulu İletişim Kroman Çelik İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kroman Çelik İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kroman Çelik İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kroman Çelik İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kroman Çelik İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Kroman Çelik İlköğretim Okulu Tarihçesi: Kroman Çelik İlköğretim Okulu 2004 yılının Eylül ayında hizmete girdiğinden çok eskiye dayalı bir tarihçesi bulunmamaktadır Okulumuzun mevcut yeri daha önceden Gebze Anadolu Lisesi bahçesi içerisinde bulunan bir yerdir Futbol sahası olarak kullanılan bu yer yanındaki alanda katılmak suretiyle 6150 metre kareye çıkarılarak okul yeri olarak ayrılmış ve Kroman Çelik Sanayi AŞ tarafından 2003 yılında okul yapımına başlanmıştır Mevcut binanın alanı 1887 metre karedir Kroman Çelik Sanayinin kurucusu merhum Osman Yücel''in “ Ülkeden Kazandığını Ülkene Harca" öğüdü Kroman Çelik İlköğretim Okulu olarak hayata geçmiştir Böylesine modern bir eğitim kurumunu ülke eğitiminin hizmetine sunan saygıdeğer Yücel ailesine şükranlarımızı sunuyoruz 2003 yılının Ekim ayında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan okulumuz, 2004 yılının Eylül ayında gene Başbakan RTayyip ERDOĞAN tarafından hizmete açılmıştır Kroman Çelik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: KROMAN ÇELİK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ARAPÇEŞME MAH BAĞDAT CAD NO:1044 / 3 SOK Telefon Numarası: 2626427511 Faks Numarası: 2626448652 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kroman Çelik İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
|