|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
battalgazi, eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu |
![]() |
Battalgazi İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Battalgazi İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirBattalgazi İlköğretim Okulu Hakkında - Battalgazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Battalgazi İlköğretim Okulu Resimleri - Battalgazi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Battalgazi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1974 yılında Yıldıztepe Mahallesinde, Dumlupınar caddesi'nde kütüphane olarak kullanılmakta olan üç dersaneli binada öğretime başlamıştır ![]() 1975 yılının Kasım ayında Havacılar İlkokulu'nun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaptırılan yeni binasına taşındı ![]() 1982-1983 Öğretim yılının ikinci döneminde Göztepe Mahallesi, İstiklal Sokak'taki yeni binasına taşınmış olup Battalgazi Orta Okulu olarak eğitim ve öğretimini sürdürürken; 1983-1984 Öğretim yılında Battalgazi İlkokulu ile birleşerek " Battalgazi İlköğretim Okulu" adını almıştır ![]() Halen eğitim ve öğretimini Göztepe mahallesi, Öznurlu Sokak, No: 27 'deki binasında sürdürmektedir ![]() Okulumuz adını Seyyid Battal Gazi isimli tarihi kişilikten almıştır ![]() Battalgazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222393783 Okulun Faksı: 2222392867 Okulun Adresi: GÖZTEPE MAH ![]() Okulun Web Adresi: http://esbattalgaziioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 148154@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Ali İhsan UZEL Okulun Ulaşım Bilgileri: Osmangazi Tranvayı ile Göztepe Durağı, 13,27,42 nolu Belediye Otobüsleri Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Battalgazi İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|