Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
battalgazi, eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu

Battalgazi İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Battalgazi İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir

Battalgazi İlköğretim Okulu Hakkında - Battalgazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Battalgazi İlköğretim Okulu Resimleri - Battalgazi İlköğretim Okulu İletişim

Battalgazi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1974 yılında Yıldıztepe Mahallesinde, Dumlupınar caddesi'nde kütüphane olarak kullanılmakta olan üç dersaneli binada öğretime başlamıştır
1975 yılının Kasım ayında Havacılar İlkokulu'nun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaptırılan yeni binasına taşındı

1982-1983 Öğretim yılının ikinci döneminde Göztepe Mahallesi, İstiklal Sokak'taki yeni binasına taşınmış olup Battalgazi Orta Okulu olarak eğitim ve öğretimini sürdürürken; 1983-1984 Öğretim yılında Battalgazi İlkokulu ile birleşerek " Battalgazi İlköğretim Okulu" adını almıştır

Halen eğitim ve öğretimini Göztepe mahallesi, Öznurlu Sokak, No: 27 'deki binasında sürdürmektedir

Okulumuz adını Seyyid Battal Gazi isimli tarihi kişilikten almıştır

Battalgazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı
Okulun Telefonu: 2222393783
Okulun Faksı: 2222392867
Okulun Adresi: GÖZTEPE MAHÖZNURLU SOKAK NO: 27 Odunpazarı Eskişehir
Okulun Web Adresi: http://esbattalgaziioomebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 148154@mebk12tr
Okulun Müdürü: Ali İhsan UZEL
Okulun Ulaşım Bilgileri: Osmangazi Tranvayı ile Göztepe Durağı, 13,27,42 nolu Belediye Otobüsleri
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Battalgazi İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com