![]() |
Kavak İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kavak İlköğretim Okulu Nevşehir MerkezKavak İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Tanıtım - Kavak İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Hakkında - Kavak İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez İletişim - Kavak İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Resimleri - Kavak İlköğretim Okulu Tarihçesi - Kavak İlköğretim Okulu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() » OKULUMUZ HAKKINDA Okulumuzda 1 anasınıfı ,1 ![]() ![]() ![]() Okulumuzun mevcut binası 3 katlı ve 20 sınıfı le Eğitim - Öğretimi sürdürmektedir Okulumuzun lojmanı yoktur,öğretmenlerin köyde kalabilmeleri için yeterince uygun kiralık evler bulunmadığından öğretmenler şehir merkezinde ikamet etmektedirler ![]() » VIZYONUMUZ Değişen dünya şartlarına uyum sağlayan, bilgi toplumunun evrensel niteliklerine sahip bireyler yetiştirmek ![]() » MISYONUMUZ Sevgiyle gelişen demokrat, çağdaş, üretken, kendisiyle ve doğayla barışık öğrenciler yetiştiririz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / MERKEZ Adı: KAVAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KAVAK KASABASI Telefon Numarası: 3842574048 kaynak:webrehberi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|