|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, çankaya, ilköğretim, okulu, özyurt |
![]() |
Özyurt İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özyurt İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Özyurt İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Özyurt İlköğretim Okulu Resimleri - Özyurt İlköğretim Okulu Hakkında Eğitim ve Öğretim faaliyetlerinin en önemli amacı, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı birer iyi insan ve iyi vatandaş olarak yetiştirmek, onlara bir kültür birikimi aktarmak, onları gelecekteki toplumsal rollerine hazırlamaktır ![]() İnsanlığın var olduğu günden beri eğitim, insanları meşgul eden en önemli konu olmuştur ![]() ![]() ![]() Eğitim ailede başlar, okulda devam eder ve bir yaşam boyu sürer ![]() ![]() ![]() ![]() Geleceğimiz olan çocuklarımızı yarınlara en iyi şekilde hazırlayabilmek için hepimize çok görevler düşmektedir ![]() Onlara aydınlık, pırıl pırıl bir gelecek verebilmek dileğiyle ![]() Ahmet Ülkü ÖZDEN Özyurt İ ![]() ![]() ![]() Özyurt İlköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇANKAYA Adı: ÖZYURT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Uğurmumcu Cd ![]() Telefon Numarası: 3124379447 Faks Numarası: 3124471742 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Özyurt İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|