|
|
Konu Araçları |
gülşehir, ilköğretim, karacasar, nevşehir, okulu |
Karacasar İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karacasar İlköğretim Okulu Nevşehir GülşehirKaracasar İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir Tanıtım - Karacasar İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir Hakkında - Karacasar İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir İletişim - Karacasar İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir Resimleri Misyonumuz Biz, bütün ögrencilerin ögrenmelerini saglamak, onlarin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetismelerine firsat tanimak ve onlara 21 yüzyilin gelisen ihtiyaçlarina cevap verebilecek beceriler kazandirmak için variz İlkelerimiz : İnaniyoruz ki Ögrencilerin ögrenmeyi ögrenmesi ilk önceliktir İnaniyoruz ki Ögrenciler bütün çalismalarimizin odak noktasidir ve amaçlarimiza temel olusturur İnaniyoruz ki Biz, birbirimizi ögrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelisen beklentilerine ayak uyduracak sekilde gelistirmek için yüreklendiririz İnaniyoruz ki Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz Ögrencilerimize bir birey olarak saygi duyar onlari koruyup gözetiriz İnaniyoruz ki Iyi bir egitim ögrenciler arasindaki bütünlesme kadar çesitliligi de gerektirir Farkliliklarimizin bilincindeyiz ve bunlarin birer zenginlik kaynagi olduguna mani oldugunu sanmiyoruz Birbirimizi anliyor, farkliliklari ve görüs ayrililiklarini bir zenginlik olarak kabul ediyoruz İnaniyoruz ki Biz, sürekli olarak yeni ögrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek becerililer gelistiririz Ayni zamanda degisim ihtiyaçlari ile geçmis degerlerimiz arasindaki dengeye de koruruz Degisim, mükemmeliyete ulasmada bize cesaret kazandirir, geçmis deneyimlerimiz ise degisimi göze almamiza yardim eder İnaniyoruz ki Biz farkliyiz Yetenekli, enerjik, coskulu ve üretkeniz Vizyonumuz İstiyoruz ki Okulumuzda, ögrenme temel ihtiyaç kabul edilsin İstiyoruz ki Okulumuzda her veli, ögrencisine ögrenme için her türlü firsatin verildigini bilsin İstiyoruz ki Okulumuzda, hem ögretenler hem de ögrenenler birbirlerinin ögrenmesine ve birbirlerinin gelisimine yardimci olmanin önemine inansin İstiyoruz ki Okulumuzda, çalisanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun Dogrulari yaptiklarinda alacaklari cevaptan korkmasin ve gerekenleri yerine getirmede endiseleri olmasin İstiyoruz ki Herkes okulumuzda, her gün daha iyiye ulasmak için çalissin Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / GÜLŞEHİR Adı: KARACASAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Karacaşar Kasabası Gülşehir Telefon Numarası: 3844256006 kaynak :webrehberiz biz |
|