Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gülşehir, ilköğretim, karacasar, nevşehir, okulu

Karacasar İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karacasar İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir

Karacasar İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir Tanıtım - Karacasar İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir Hakkında - Karacasar İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir İletişim - Karacasar İlköğretim Okulu Nevşehir Gülşehir Resimleri

Misyonumuz

Biz, bütün ögrencilerin ögrenmelerini saglamak, onlarin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetismelerine firsat tanimak ve onlara 21 yüzyilin gelisen ihtiyaçlarina cevap verebilecek beceriler kazandirmak için variz

İlkelerimiz :

İnaniyoruz ki

Ögrencilerin ögrenmeyi ögrenmesi ilk önceliktir

İnaniyoruz ki

Ögrenciler bütün çalismalarimizin odak noktasidir ve amaçlarimiza temel olusturur

İnaniyoruz ki

Biz, birbirimizi ögrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelisen beklentilerine ayak uyduracak sekilde gelistirmek için yüreklendiririz

İnaniyoruz ki

Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz Ögrencilerimize bir birey olarak saygi duyar onlari koruyup gözetiriz

İnaniyoruz ki

Iyi bir egitim ögrenciler arasindaki bütünlesme kadar çesitliligi de gerektirir Farkliliklarimizin bilincindeyiz ve bunlarin birer zenginlik kaynagi olduguna mani oldugunu sanmiyoruz Birbirimizi anliyor, farkliliklari ve görüs ayrililiklarini bir zenginlik olarak kabul ediyoruz

İnaniyoruz ki

Biz, sürekli olarak yeni ögrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek becerililer gelistiririz Ayni zamanda degisim ihtiyaçlari ile geçmis degerlerimiz arasindaki dengeye de koruruz Degisim, mükemmeliyete ulasmada bize cesaret kazandirir, geçmis deneyimlerimiz ise degisimi göze almamiza yardim eder

İnaniyoruz ki

Biz farkliyiz Yetenekli, enerjik, coskulu ve üretkeniz

Vizyonumuz
İstiyoruz ki

Okulumuzda, ögrenme temel ihtiyaç kabul edilsin

İstiyoruz ki

Okulumuzda her veli, ögrencisine ögrenme için her türlü firsatin verildigini bilsin

İstiyoruz ki

Okulumuzda, hem ögretenler hem de ögrenenler birbirlerinin ögrenmesine ve birbirlerinin gelisimine yardimci olmanin önemine inansin

İstiyoruz ki

Okulumuzda, çalisanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun Dogrulari yaptiklarinda alacaklari cevaptan korkmasin ve gerekenleri yerine getirmede endiseleri olmasin

İstiyoruz ki

Herkes okulumuzda, her gün daha iyiye ulasmak için çalissin

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KARACASAR İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Karacaşar Kasabası Gülşehir
Telefon Numarası: 3844256006
kaynak :webrehberiz biz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com