Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, ayşe, ilköğretim, okulu, sayan, zeki

Ayşe Zeki Sayan İlköğretim Okulu Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ayşe Zeki Sayan İlköğretim Okulu Ankara

Ayşe Zeki Sayan İlköğretim okulu Hakkında - Ayşe Zeki Sayan İlköğretim okulu Tanıtım - Ayşe Zeki Sayan İlköğretim okulu Resimleri - Ayşe Zeki Sayan İlköğretim okulu İletişim

Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuz 1966 yılında Kartaltepe İlkokulu’na bağlı şube olarak eğitim öğretime başlamıştır 1968 yılında Malazgirt İlkokulu olarak öğretime devam etmiştirİlköğretim Okulu uygulaması ile Malazgirt İlköğretim Okulu adını almıştır 9 derslik ten oluşan ana bina ile 4 derslikten oluşan barakada öğrenim sürdürülürken 2004 yılında hayırsever bir yurttaş tarafından baraka yıkılarak yerine 7 derslik ve 1 çok amaçlı salondan oluşan ek bina hizmete sokulmuş olup bu hizmete karşılık olarak okulun adı Ayşe Zeki Sayan İlköğretim okulu olarak değiştirilecektir Halen 13 derslik, 2 laboratuar , bir kütüphane ve 1 çok amaçlı salonu bulunan okulumuzda 35 öğretmen görev yapmaktadır

Ayşe Zeki Sayan İlköğretim okulu İletişim bilgileri

Adres: Ortatepe Sok No:1 Abidin Paşa Mamak Ankara

Telefon: 3123643950 Mamak

Ayrintili Bilgi

kaynak:http://aysezekisayanmebk12tr/

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com