Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, bilgileri, çankaya, erdoğu, ilköğretim, okulu, pakize

Pakize Erdoğu İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pakize Erdoğu İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Pakize Erdoğu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Pakize Erdoğu İlköğretim OkuluResimleri - Pakize Erdoğu İlköğretim Okulu Hakkında

Okulumuz

Okulumuz 1988 – 1989 Öğretim Yılında eğitim ve öğretime açılmıştır
Okulumuzda 1 Müdür,1 Müdür Yardımcısı, 1 Türkçe Öğretmeni, 1 Matematik Öğretmeni, 1 Fen Ve Teknoloji Öğretmeni, 1 Sosyal Bilgiler Öğretmeni, 2 İngilizce Öğretmeni, 1 Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni, 2 Müzik Öğretmeni, 2 Beden Eğitimi Öğretmeni, 2 Teknoloji Ve Tasarım Öğretmeni, 1 Rehber Öğretmen, 10 Sınıf Öğretmeni, 1 Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, 2 Ana sınıfı Öğretmeni, 1 Memur, 1 Hizmetli görev yapmaktadır
OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz 1988 – 1989 Öğretim Yılında eğitim ve öğretime açılmıştır Okulumuzun arsası Ankara Valiliği ‘ne ait olup yapı masrafları Pakize Erdoğu tarafından karşılanmıştırOkulumuzun yapı maliyeti 1988 yılı itibarıyla 250000000 liradır 20 yıl önce Pakize Erdoğu İlköğretim Okulu, bu çevrenin ilk ve tek okuluyduBundan dolayı çevredeki bütün öğrencilerin eğitim ve öğretim ihtiyaçlarını karşılıyordu Buna bağlı olarak öğrenci sayısı çok fazlaydıEğitim ikili (sabahçı – öğleci) olarak yapılmaktaydıDaha sonraki yıllarda çevrede öğretime açılan okullar öğrenci sayısının düşmesine neden olmuştur Okulumuzun bulunduğu çevre eskiden tarla, bahçe, gecekondu bölgesi iken, şimdi modern şekline kavuşmuştur Okul binamıza her sene bakım ve onarım yapılmaktadır Bu çerçevede : *2003-2004 Öğretim yılında kömürle çalışan kalorifer sistemi doğalgazlı kullanıma çevrildi *Okul bahçemiz asfaltlandı *Pencere çerçeveleri PVC olarak değiştirildi *Binanın iç ve dış boyası yapıldı *Derslik ve odaların kapıları değiştirildi *Su Deposu yapıldı *Okul Kütüphanesi düzenlendi *2008-2009 Öğretim Yılı başında A ve B Blok 1 kat koridorları seramik karo kaplandı *Okul Bahçesi yeşillendirildi *Okul Bahçesine HALI SAHA yapıldı

Pakize Erdoğu İlköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Pakize Erdoğu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Pakize Erdoğu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Pakize Erdoğu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Pakize Erdoğu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: PAKİZE ERDOĞU İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: ÖVEÇLER 4CADDE NO:6 ÇANKAYA/ANKARA

Telefon Numarası: 3124825728

Faks Numarası: 3124835447

E-mail Adresi:perdoguio@cankaya-mebgovtr

Web Adresi:Pakize Erdoğu İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com