|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, çankaya, erdoğu, ilköğretim, okulu, pakize |
![]() |
Pakize Erdoğu İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pakize Erdoğu İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Pakize Erdoğu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Pakize Erdoğu İlköğretim OkuluResimleri - Pakize Erdoğu İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Okulumuz Okulumuz 1988 – 1989 Öğretim Yılında eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() Okulumuzda 1 Müdür,1 Müdür Yardımcısı, 1 Türkçe Öğretmeni, 1 Matematik Öğretmeni, 1 Fen Ve Teknoloji Öğretmeni, 1 Sosyal Bilgiler Öğretmeni, 2 İngilizce Öğretmeni, 1 Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni, 2 Müzik Öğretmeni, 2 Beden Eğitimi Öğretmeni, 2 Teknoloji Ve Tasarım Öğretmeni, 1 Rehber Öğretmen, 10 Sınıf Öğretmeni, 1 Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, 2 Ana sınıfı Öğretmeni, 1 Memur, 1 Hizmetli görev yapmaktadır ![]() OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz 1988 – 1989 Öğretim Yılında eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pakize Erdoğu İlköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇANKAYA Adı: PAKİZE ERDOĞU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÖVEÇLER 4 ![]() Telefon Numarası: 3124825728 Faks Numarası: 3124835447 E-mail Adresi:perdoguio@cankaya-meb ![]() ![]() Web Adresi:Pakize Erdoğu İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|