|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ankara, bilgileri, çankaya, ilköğretim, okulu, orbay, rauf |
Rauf Orbay İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Rauf Orbay İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Rauf Orbay İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Rauf Orbay İlköğretim Okulu Resimleri - Rauf Orbay İlköğretim Okulu Hakkında ![]() RAUF ORBAY İLKÖĞRETİM OKULU (ISO 9001-2000) Okulumuz Milli Savunma Bakanlığına bağlı Çankaya-Oran Askeri Lojmanları içerisinde bulunmaktadır 1986 yılında eğitim- öğretime açılan okulumuz adını 1881-1964 yılları arasında yaşamış Türk Amirali " Hüseyin Rauf Orbay " dan almıştır Okulumuz iki binadan oluşmaktadır Ana bina 1986 , ek binamız 2002-2003 eğitim- öğretim yılında hizmete girmiştir Okulumuzda 93 öğretmen, 1 kadrolu,8 sözleşmeli yardımcı personel görev yapmaktadır İdari kadromuz okul müdürü, bir müdür başyardımcısı, üç müdür yardımcısından oluşmaktadır Okulumuz bünyesinde okul öncesi eğitim (ana sınıfı ) bulunmaktadır Okulumuzun toplam (2010–2011 öğretim yılı ) 1957 öğrenci mevcudu olup, ikili öğretim yapmaktadır![]() Ankara İli Çankaya İlçesi Rauf Orbay İlköğretim Okulu, 2004–2005 Eğitim Öğretim yılında Avrupa Birliği'nin genel eğitim alanındaki eylem programı olan SOCRATES Comenius Okul Ortaklıkları Projesinde Bulgaristan, Finlandiya, Portekiz ve Slovakya ile “Yeni Teknolojilerle Tarihi Yapılandırma” konulu Proje Ortaklığı sağlamış, ilk proje toplantısına Finlandiya’da katılmıştır ![]() ![]() Okul ortaklıkları başvurusu kabul edildikten sonra 4 ülkeli tarih şeridi hazırlamak için okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmenleri ülkemiz tarihinde önemli olan 15 tarihi olay ve kişiler belirlediler ![]() Bu tarihi olaylar ve kişilerin hayatı İngilizceye çevrildi Ortak ülkelere ve Ulusal Ajans’a gönderildi Öğretmen ve öğrencilerle yapılan toplantılar sonrası daha önce belirlenen tarihi konularla ilgili‘KART OYUNLARI’ hazırlanıp internet aracılığı ile ortak ülkelere gönderildi 10 dakikalık tarihi olay ya da kişiyi anlatan film veya tiyatro oyunu hazırlandı ![]() Projenin ikinci yılında Okulumuz öğrencileri Nasreddin Hoca ‘dan alınan iki fıkrayı Türkçe ve İngilizce olarak canlandırdı 10 dakikalık bu oyun Portekiz de yapılan proje toplantısında sunulmuştur![]() Okulumuz ISO 9001–2000 belgesini almaya hak kazanarak kalite belgesini 01 05 2006 tarihinde Milli Eğitim Bakanımız Sayın Doç Dr Hüseyin Çelik'ten almıştır![]() 2006 yılında Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokolle uygulamaya konulan “BEYAZ BAYRAK” projesinin kriterlerine uyan okulumuz, 12 Ekim 2009 tarihinde “BEYAZ BAYRAK” almıştır “Temiz Ve Sağlıklı Okulu” ifade eden “BEYAZ BAYRAK” almış olmaktan dolayı çok mutluyuz![]() “EKO OKUL” çalışmalarına katılan okulumuz Ankara İli genelinde yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettirmektedir ![]() 2009–2010 Eğitim Öğretim Yılında okulumuz Küçük Erkek Futbol takımı Ankara İlinde birinci olmuşlardır ![]() 2009–2010 Eğitim Öğretim Yılında okulumuz Küçük Erkek Voleybol takımı Mini voleybol turnuvasında Ankara İlinde dördüncü olmuşlardır ![]() Rauf Orbay İlköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Rauf Orbay İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Rauf Orbay İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Rauf Orbay İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Rauf Orbay İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇANKAYA Adı: RAUF ORBAY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: M S B Lojmanları Içi Or-An Ank![]() Telefon Numarası: 3124901243 Faks Numarası: 3124916472 E-mail Adresi: bilgi@rauforbayilkogretim k12 trWeb Adresi: Rauf Orbay İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
Cevap : Rauf Orbay İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara |
|
|
#2 |
|
Kayıtsız
|
Cevap : Rauf Orbay İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya AnkaraAah ah ne guzel gunler gecti su okulda simdi universite sinavina hazirlaniyorum cok guzeldi be okul takiminda 10 numara giyerdim 7 macta 21 golle gol krali olmustum ilhanhocam bana ne cok guvenirdi zaman cooook cabuk geciyo be![]()
|
|
|
|