Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, bilgileri, çankaya, ilköğretim, okulu, orbay, rauf

Rauf Orbay İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rauf Orbay İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Rauf Orbay İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Rauf Orbay İlköğretim Okulu Resimleri - Rauf Orbay İlköğretim Okulu Hakkında

RAUF ORBAY İLKÖĞRETİM OKULU

(ISO 9001-2000)

Okulumuz Milli Savunma Bakanlığına bağlı Çankaya-Oran Askeri Lojmanları içerisinde bulunmaktadır1986 yılında eğitim- öğretime açılan okulumuz adını 1881-1964 yılları arasında yaşamış Türk Amirali " Hüseyin Rauf Orbay " dan almıştırOkulumuz iki binadan oluşmaktadırAna bina 1986 , ek binamız 2002-2003 eğitim- öğretim yılında hizmete girmiştirOkulumuzda 93 öğretmen, 1 kadrolu,8 sözleşmeli yardımcı personel görev yapmaktadırİdari kadromuz okul müdürü, bir müdür başyardımcısı, üç müdür yardımcısından oluşmaktadır Okulumuz bünyesinde okul öncesi eğitim (ana sınıfı ) bulunmaktadır Okulumuzun toplam (2010–2011 öğretim yılı ) 1957 öğrenci mevcudu olup, ikili öğretim yapmaktadır

Ankara İli Çankaya İlçesi Rauf Orbay İlköğretim Okulu, 2004–2005 Eğitim Öğretim yılında Avrupa Birliği'nin genel eğitim alanındaki eylem programı olan SOCRATES Comenius Okul Ortaklıkları Projesinde Bulgaristan, Finlandiya, Portekiz ve Slovakya ile “Yeni Teknolojilerle Tarihi Yapılandırma” konulu Proje Ortaklığı sağlamış, ilk proje toplantısına Finlandiya’da katılmıştır

Okul ortaklıkları başvurusu kabul edildikten sonra 4 ülkeli tarih şeridi hazırlamak için okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmenleri ülkemiz tarihinde önemli olan 15 tarihi olay ve kişiler belirlediler

Bu tarihi olaylar ve kişilerin hayatı İngilizceye çevrildi Ortak ülkelere ve Ulusal Ajans’a gönderildi Öğretmen ve öğrencilerle yapılan toplantılar sonrası daha önce belirlenen tarihi konularla ilgili

‘KART OYUNLARI’ hazırlanıp internet aracılığı ile ortak ülkelere gönderildi 10 dakikalık tarihi olay ya da kişiyi anlatan film veya tiyatro oyunu hazırlandı

Projenin ikinci yılında Okulumuz öğrencileri Nasreddin Hoca ‘dan alınan iki fıkrayı Türkçe ve İngilizce olarak canlandırdı10 dakikalık bu oyun Portekiz de yapılan proje toplantısında sunulmuştur

Okulumuz ISO 9001–2000 belgesini almaya hak kazanarak kalite belgesini 01052006 tarihinde Milli Eğitim Bakanımız Sayın Doç Dr Hüseyin Çelik'ten almıştır

2006 yılında Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokolle uygulamaya konulan “BEYAZ BAYRAK” projesinin kriterlerine uyan okulumuz, 12 Ekim 2009 tarihinde “BEYAZ BAYRAK” almıştır“Temiz Ve Sağlıklı Okulu” ifade eden “BEYAZ BAYRAK” almış olmaktan dolayı çok mutluyuz

“EKO OKUL” çalışmalarına katılan okulumuz Ankara İli genelinde yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettirmektedir

2009–2010 Eğitim Öğretim Yılında okulumuz Küçük Erkek Futbol takımı Ankara İlinde birinci olmuşlardır

2009–2010 Eğitim Öğretim Yılında okulumuz Küçük Erkek Voleybol takımı Mini voleybol turnuvasında Ankara İlinde dördüncü olmuşlardır
Rauf Orbay İlköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Rauf Orbay İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Rauf Orbay İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Rauf Orbay İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Rauf Orbay İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: RAUF ORBAY İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: MSB Lojmanları Içi Or-An Ank

Telefon Numarası: 3124901243

Faks Numarası: 3124916472

E-mail Adresi: bilgi@rauforbayilkogretimk12 tr

Web Adresi: Rauf Orbay İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Rauf Orbay İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara

Eski 01-25-2014   #2
Kayıtsız
Icon1uzz

Cevap : Rauf Orbay İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara

Aah ah ne guzel gunler gecti su okulda simdi universite sinavina hazirlaniyorum cok guzeldi be okul takiminda 10 numara giyerdim 7 macta 21 golle golkrali olmustum ilhanhocambana ne cok guvenirdi zaman cooook cabuk geciyo be
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com