|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alibey, bilgileri, bursa, ilköğretim, inegöl, okulu |
![]() |
Alibey İlköğretim Okulu Bilgileri İnegöl Bursa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alibey İlköğretim Okulu Bilgileri İnegöl BursaAlibey İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Hakkında - Alibey İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Tanıtımı - Alibey İlköğretim Okulu Bursa İnegöl İletişimi - Alibey İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Resimleri - Alibey İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Tarihçesi - Alibey İlköğretim Okulu Köyümüzde eğitim-öğretim çalışmaları Cumhuriyetin İlk yıllarına kadar uzanmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Zorunlu eğitimin sekiz yıla çıkmasından sonra, ek bina ile okulumuzu kapasitesi genişletilmiştir ![]() 1997-1998 eğitim-öğretim yılında okulumuz sekiz yıllık Alibey Köy İlköğretim Okuluna dönüştürülmüştür ![]() ![]() Okulumuz İnegöl merkeze 6 km olup, köyden ulaşım rahatlıkla sağlanmaktadır ![]() ![]() ALİBEY İLKÖĞRETİM OKULU Köyümüzde eğitim-öğretim çalışmaları Cumhuriyetin ilk yıllarına kadar uzanmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Zorunlu eğitimin sekiz yıla çıkmasından sonra, ek bina ile okulumuzun kapasitesi genişletilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Alibey Köy, Hamamlı Köyü, Konurlar Köyü ve Bahariye Köyü olmak üzere dört köyün toplam 260 öğrencisi eğitim-öğretim görmektedir ![]() ![]() Okulumuzda 15 personel ile eğitim-öğretim yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzdan mezun olup da şu an Anadolu Lisesi,Süper Lise, Anadolu Meslek Liseleri , Meslek Liseleri ve Genel Liseye devam eden öğrencilerimiz başarılı bir şekilde eğitim-öğretimlerine devam etmektedirler ![]() SERHAT ÖZDEMİR ALİBEY İlköğretim Okulu Müdürü ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BURSA / İNEGÖL Adı: ALİBEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ALİBEYKÖY İLKOĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 2247297181 kaynak:webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|