Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alibey, bilgileri, bursa, ilköğretim, inegöl, okulu

Alibey İlköğretim Okulu Bilgileri İnegöl Bursa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alibey İlköğretim Okulu Bilgileri İnegöl Bursa

Alibey İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Hakkında - Alibey İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Tanıtımı - Alibey İlköğretim Okulu Bursa İnegöl İletişimi - Alibey İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Resimleri - Alibey İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Tarihçesi - Alibey İlköğretim Okulu

Köyümüzde eğitim-öğretim çalışmaları Cumhuriyetin İlk yıllarına kadar uzanmaktadır 1935 yılına kadar okulumuz üç yıl olarak eğitim vermiştir1935 yılından sonra okulumuz beş yıllık Alibey Köy İlkokulu olarak eğitim-öğretime devam etmiştir Bu süreler içinde okul binalarımızda çeşitli değişiklikler olmuştur

Zorunlu eğitimin sekiz yıla çıkmasından sonra, ek bina ile okulumuzu kapasitesi genişletilmiştir

1997-1998 eğitim-öğretim yılında okulumuz sekiz yıllık Alibey Köy İlköğretim Okuluna dönüştürülmüştür Halen de bu isim altında eğitim-öğretime devam etmektedir

Okulumuz İnegöl merkeze 6 km olup, köyden ulaşım rahatlıkla sağlanmaktadır

ALİBEY İLKÖĞRETİM OKULU

Köyümüzde eğitim-öğretim çalışmaları Cumhuriyetin ilk yıllarına kadar uzanmaktadır1935 yılına kadar okulumuz üç yıl olarak eğitim vermiştir1935 yılından sonra okulumuz beş yıllık Alibey İlkokulu olarak eğitim-öğretime devam etmiştirBu süreler içinde okul binalarımızda çeşitli değişiklikler olmuştur

Zorunlu eğitimin sekiz yıla çıkmasından sonra, ek bina ile okulumuzun kapasitesi genişletilmiştir1997-1998 eğitim-öğretim yılında okulumuz sekiz yıllık Alibey İlköğretim Okuluna dönüştürülmüştürHalen de bu isim altında eğitim-öğretime devam etmektedirOkulumuz taşıma merkezidir Okulumuzda;

Alibey Köy, Hamamlı Köyü, Konurlar Köyü ve Bahariye Köyü olmak üzere dört köyün toplam 260 öğrencisi eğitim-öğretim görmektedirOkulumuz bünyesinde 1995 yılından bu yana Anasınıfı da faaliyet göstermektedir

Okulumuzda 15 personel ile eğitim-öğretim yapılmaktadırOkul idaresi,öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin gayret ve çabaları ile imkanlarımız ölçüsünde en iyi hizmeti verme çabasındayızOkulumuzda sosyal ve kültürel faaliyetlere imkanlarımız ölçüsünde en üst düzeyde yer verilmektedirOkulumuzda hemen hemen her türlü spor karşılaşmaları yapılmaktadırBunun için imkanlarımız mevcuttur Öğrencileri yetiştirmek için Bilgi yarışmaları ,okuma etkinlikleri, sınavlara hazırlamak için deneme sınavları yapılmaktadırOkulumuzda Bilgi Teknoloji sınıfı oluşturularak Anasınıfından itibaren Bilgisayar dersi verilmektedirTelevizyon ve VCD player ile derslerle ve öğrencilere faydalı diğer bilgileri kapsayan filmler seyredilmektedirMilli Bayramlarımız, Belirli Gün Ve Haftalar velilerimizin de katılımları ile en güzel ve amacına uygun bir şekilde kutlanmaktır

Okulumuzdan mezun olup da şu an Anadolu Lisesi,Süper Lise, Anadolu Meslek Liseleri , Meslek Liseleri ve Genel Liseye devam eden öğrencilerimiz başarılı bir şekilde eğitim-öğretimlerine devam etmektedirler

SERHAT ÖZDEMİR

ALİBEY İlköğretim Okulu Müdürü

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ALİBEY İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ALİBEYKÖY İLKOĞRETİM OKULU
Telefon Numarası: 2247297181

kaynak:webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com