|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, hacıaliobası, ilköğretim, incirliova, okulu |
![]() |
Hacıaliobası İlköğretim Okulu İncirliova Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hacıaliobası İlköğretim Okulu İncirliova AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hacıaliobası İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın İncirliova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hacıaliobası İlköğretim Okulu Resimleri - Hacıaliobası İlköğretim Okulu Hakkında ![]() HACIALİOBASI İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ Okulumuz 1944 yılında cami bitişiğindeki geçici binada eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() 1982 yılında ise daha önce 1952 yılında yapılan binaya kullanılamaz raporu verilmesi sonucu, devlet tarafından 2 derslikli bir bina yapılmıştır ![]() Bu binalar eğitim ve öğretime yetersiz kalınca 1992 yılında devlet vatandaş işbirliği ile bugünkü 5 derslik, 1 öğretmenler odası, 1 idareci odasından oluşan yeni bina aynı yıl hizmete girmiştir ![]() ![]() Okulumuzda bilgisayar (4 adet) odası, oluşum aşamasında kütüphanemiz, 110 öğrencimiz, 5 kadrolu öğretmen ve 1ana sınıfı usta öğreticisi mevcuttur ![]() Okulumuzun ihtiyaçları köy muhtarımız Sayın Necmettin UTANGEÇ ve köy halkı tarafından karşılanmaktadır ![]() Okul Personeli: Mehmet Ali ERCEDOĞAN Müdür Mustafa KÖSE Sınıf Öğretmeni Murat BARAN Sınıf Öğretmeni Zafer YILDIRIM Sınıf Öğretmeni Deniz BORSBAY Sınıf Öğretmeni VİZYONUMUZ Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda; bilimsel gelişmelere açık, milli değerlerimize ve kültürümüze sahip çıkan, farklı kültürlere hoşgörüyle bakan, hak ve sorumluluklarını bilen, bilim ve teknolojiyi yakından izleyen, araştıran, sorgulayan, üretken, başkalarının hak ve sorumluluklarına saygı duyan, milletini, ailesini ve kendisini seven çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmayı hedefleyen bireyler yetiştirmektir ![]() ![]() MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında geçmişimizden aldığımız özgüven ve çağın gereklerine göre yaşayan ülkemizi Atatürkün gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine ulaştıracak, insan haklarına saygılı, demokratik, nitelikli, araştıran, sorgulayan ve bunları değerlendirebilen, kendisi ve toplumla barışık bireyler, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimsemiş bir toplum oluşturmaktır ![]() Hacıaliobası İlköğretim Okulu Aydın İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / İNCİRLİOVA Adı: HACIALİOBASI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HACİALİOBASİ KÖYÜ Telefon Numarası: 2565855301 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:Hacıaliobası İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|