|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aydın, bilgileri, eğrikavak, ilköğretim, merkez, okulu, umurlu |
Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu Resimleri - Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu Hakkında Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: UMURLU EĞRİKAVAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Eğrikavak Umurlu Aydin Telefon Numarası: 2562581038 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu ![]() T C![]() Millî Eğitim Bakanlığı AYDIN - MERKEZ Umurlu Eğrikavak İlköğretim Okulu web sitesi Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
|
|
|