|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akıncı, balıkesir, bilgileri, ethem, ibrahim, ilköğretim, okulu, sındırgı |
![]() |
İbrahim Ethem Akıncı İlköğretim Okulu Bilgileri Sındırgı Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Ethem Akıncı İlköğretim Okulu Bilgileri Sındırgı BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Sındırgı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ibrahim Ethem Akıncı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ibrahim Ethem Akıncı İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Ibrahim Ethem Akıncı İlköğretim Okulu Hakkında [ Okulumuz Hakkında ] Okulumuz 2000 yılına kadar Özel İdare tarafından kamulaştırma işlemleri yapılmış,2000 yılında 8 yıllık kesintisiz temel eğitim kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Tip Proje dahilinde Kibar oğlu İnşaat Firmasına 720 öğrencilik olarak ülke genelinde sınırlı sayıda İlimiz dahilinde de Gönen ve Edremit(Güre) ile birlikte 3 okuldan biri olarak İşe Başlama:04 ![]() ![]() İş Bitimi :15 ![]() ![]() İhale Bedeli:623 ![]() ![]() ![]() ![]() İhale Bedeli:1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arsa Alanı :17 ![]() ![]() ![]() Okul Bina Alanı :6000 ![]() ![]() 2001-2002 Öğretim yılında Kurtuluş Savaşı yıllarında Demirci Kaymakamı olarak görev yapan aynı zamanda bölgemizde oluşturduğu Kuva-yı Milliye Ordularına komutanlık yaparak bölgemizin ve ülkemizin kurtuluşuna temel teşkil eden büyük mücahit İbrahim Ethem Akıncı’nın adını alan okulumuz İlçemizin ve köylerimizin öğrenci yoğunluğunu azaltarak 484 taşımalı toplam 600 öğrenci, 24 öğretmen, 2 hizmetli ve 1müdür vekili ile eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() 2002-2003 Öğretim yılına ise 24 taşıma merkezinden 28 taşıma aracıyla 563 taşımalı toplam 699 öğrenci 25 sınıfta 1 müdür,1 müdür yardımcısı 28 öğretmen 3 hizmetli 1 memur ile eğitim öğretime başlamış olup okulumuzda eğitimin kalitesini TSE ve İSO 9005 ve diğer kalite ölçen kuruluşların standardına ulaştırmak için yoğun çaba içersindeyiz ![]() 2005-2006 öğretim yılında 24 taşıma merkezinden 31 taşıma aracı ile 507 taşımalı toplam610 öğrenci 25 sınıfta 1 müdür,2 müdür yardımcısı 32 öğretmen,1 hizmetli ile eğitime devam etmiştir ![]() ![]() ![]() 2006-2007 Eğitim Öğretim yılına gelindiğinde ise taşıma merkezlerinin üçü diğer köylere taşıması planlandığından 21 taşıma merkezi 27 araçla 418 öğrenci okulumuza taşıma ile gelmektedir ![]() ![]() ![]() 2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılında ise ![]() ![]() ![]() Okulumuza ait lojman yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() Ibrahim Ethem Akıncı İlköğretim Okulu Balıkesir Sındırgı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SINDIRGI Adı: IBRAHİM ETHEM AKINCI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇAVDAROĞLU MAH ![]() Telefon Numarası: 2665165707 Faks Numarası: 2665165708 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - SINDIRGI - İbrahim Ethem Akıncı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|