|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, ilköğretim, incirliova, nazmi, okulu, topçuoğlu |
![]() |
Nazmi Topçuoğlu İlköğretim Okulu İncirliova Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nazmi Topçuoğlu İlköğretim Okulu İncirliova AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Nazmi Topçuoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın İncirliova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Nazmi Topçuoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Nazmi Topçuoğlu İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Okulumuzun Tarihçesi Okulumuz binasının mülkiyeti Nazmi Topçuoğlu Vakfı'na ait olup 1963 yılında yataklı hastane olarak hizmete açılmıştır ![]() ![]() ![]() Sağlık ocağı daha sonraki yıllarda doğu tarafına yapılan yeni binaya taşındı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz şu anda 5 sınıf öğretmeni ve 4 branş öğretmeni olmak üzere 9 öğretmen,1 okul müdürü, 1 müdür yardımcısı,1 memur, 1 hizmetli olmak üzere 13 kadrolu personeli bulunmaktadır ![]() ![]() Nazmi Topçuoğlu İlköğretim Okulu Aydın İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / İNCİRLİOVA Adı: NAZMİ TOPÇUOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: istiklal Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2565855850 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:Nazmi Topçuoğlu İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|