|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, ayanoğlu, ilköğretim, kemal, merkez, mustafa, okulu |
![]() |
Mustafa Kemal Ayanoğlu İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mustafa Kemal Ayanoğlu İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Mustafa Kemal Ayanoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Mustafa Kemal Ayanoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Mustafa Kemal Ayanoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri OKULUMUZUN TARİHÇESİ 1 ![]() Okulumuz o zaman ki adıyla Antalya/M ![]() ![]() Şehir Merkezinin doğu kısmında;Topçular,Demirci Kara yolu üzerinde olup Antalya Serik asfaltına 3,5km ![]() ![]() 2 ![]() Okulumuz o zamanki mahalle sakinlerinden, daha sonra Demirci Kara Mahallesi, Ayanoğlu Sokak 10 Numara da ikamet eden ;1338 Antalya doğumlu Mustafa Kemal AYANOĞLU’nun bağışladığı 20 dekar arsa üzerine yapıldığı için;Okulumuz Mustafa Kemal AYANOĞLU’na izafeten AYANOĞLU İLKOKULU adını almış,Ülkemizin 8 yıllık kesintisiz, zorunlu eğitime başlamasıyla 1998 Yılında AYANOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU olmuştur ![]() ![]() 3 ![]() Okulumuz 1969-1970 Öğretim Yılında hizmete girmiştir ![]() Okul Binası Devlet ve Halk işbirliği ile ortada bir salon, kenarlarında 4 dershane ve karşılıklı birer oda şeklinde yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MUSTAFA KEMAL AYANOĞLU KİMDİR? 1922 yılında Antalya’nın Kırcâmi Mahallesinde dünyaya gelmiştir ![]() Antalya Merkez İstiklâl İlkokulu’ndan mezun olmuştur ![]() 1940 yılında Şerife Hanım’la evlenmiştir ![]() çocuğu olmuştur ![]() ![]() Çevresinde hayırseverliliği,doğruluğu ve dürüstlüğü ile tanınan, aynı zamanda düzenli bir insan olan Mustafa Kemal AYANOĞLU 02 ![]() ![]() ![]() MUSTAFA KEMAL AYANOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU olarak kendisini rahmetle anar,saygı ve şükranlarımızı sunarız ![]() Okulumuzun Özellikleri : Okulumuzda gündüzlü, ikili eğitim uygulanmaktadır ![]() Okutulan Seçmeli Dersler : Okulumuzdaki 6,7 ve 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun Bina Durumu : Okulumuz binası 1969 yılında tamamlanarak eğitim-öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Binanın Özellikleri : Okulumuz klimalar ile ısıtılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Dershaneler : Okulumuz projesi 5 derslikli olarak tasarlanmıştır ![]() ![]() Laboratuarlar : Okulumuzda bir adet Fen ve Teknoloji Eğitimi Laboratuarı mevcuttur ![]() ![]() ![]() ![]() Okul ve Sınıf Kitaplıkları : Okulumuzdaki tüm sınıflarda sınıf kitaplıkları vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Atölye Durumu : Okulumuzda bina yetersizliği nedeniyle Atölyesi bulunmamaktadır ![]() Depo, Ambar ve Arşiv : Okulumuz binasının yan tarafındaki depo arşiv olarak düzenlenmiştir ![]() Spor Salonu : Okulumuza ait kapalı spor alanı yoktur ![]() ![]() Yönetici Odaları : Okulumuzda 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası ve 1 öğretmen odası mevcuttur ![]() Sosyal Faaliyetler İçin Ayrılmış Yerler : Okulumuzda 1 adet çok amaçlı sınıf mevcuttur ![]() Büro Salonu ve Revir : Okulumuzda büro,revir yoktur ![]() ![]() Bunun dışında kalan yerler ağaçlandırılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Güvenliği gece Kırcami Polis Karakolu devriyeleri tarafından sağlanmaktadır ![]() Bahçenin Alanı, Ağaçlandırması, Çiçeklendirilmesi ve Korunması : Okulumuz 10000 m2’lik alan üzerine kurulmuştur ![]() Okulumuz binası yaklaşık 500 m2’lik yer kaplamaktadır ![]() VİZYONLARIMIZ Çevrede tercih edilen bir okul olmak istiyoruz ![]() Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı bir okul olmak istiyoruz ![]() Biz açık aramak yerine varsa açıkları kapatan bir okul olmak istiyoruz ![]() MİSYONLARIMIZ - Biz, birlikten kuvvet doğar ilkesini yaşatmak için varız ![]() - Biz, kendimizi aşmak için varız ![]() - Biz, kişilikli bireylerden oluşan sağlıklı bir toplum yetiştirmek için varız ![]() - Biz, velileri bilinçlendirmek için varız ![]() Mustafa Kemal Ayanoğlu İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: MUSTAFA KEMAL AYANOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Güzeloluk Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2423231283 Faks Numarası: 2423231283 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:MUSTAFA KEMAL AYANOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU ANTALYA Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|