Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, çorlu, günaştı, ilköğretim, okulu, tekirdağ, vehbi

Vehbi Günaştı İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağ

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vehbi Günaştı İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağ

Vehbi Günaştı İlköğretim Okulu Hakkında - Vehbi Günaştı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Vehbi Günaştı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Vehbi Günaştı İlköğretim Okulu Resimleri

Vehbi Günaştı İlköğretim Okulu Tekirdağ Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Vehbi Günaştı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Vehbi Günaştı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Vehbi Günaştı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Vehbi Günaştı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: VEHBİ GÜNAŞTI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ŞEYHSİNAN MAH GÜNEYCAD NO-50

Telefon Numarası: 2826529345
Faks Numarası: 2826534300

OKULUMUZUN TARİHÇESİ:

Okulumuz Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Şeyh Sinan Mahallesi Namazgah Mevki 30/3 Pafta 1017 ada ve 3 Parsel No’da 4000 metre kare yüzölçümlük bir alanda kurulmuştur 1993 yılında Mimar Sinan İlköğretim Okulu olarak 12 derslikle eğitim-öğretime açılmıştır İlk açıldığında Cezzar Mustafa Ersin İlköğretim Okulu’ndan 5 sınıfın buraya gönderilmesi ile faaliyete başlamıştır Daha sonraki yıllarda öğrenci sayısının hızla artması ile 8 yıllık yapıya kavuşturulmuştur

Zaman içerisinde okulumuz öğrenci mevcudu hızla artarak 1100 öğrenciye ulaşmış ve mevcut derslikler yetersiz kalmıştır 2006 yılında hayırsever iş adamı Vehbi GÜNAŞTI tarafından 15 derslikli bir bina yaptırılmış ve okulumuzun adı 22022006 tarih ve 9 no’lu İl Milli Eğitim komisyonu kararı ile ismi “VEHBİ GÜNAŞTI İLKÖĞRETİM OKULU” olarak değiştirilmiştir

Okulumuzda okul müdürü, 2 müdür yardımcısı, 1 kadrolu,3 sigortalı hizmetli, 1 güvenlik görevlisi, 1 ücretli memur, 4 okul öncesi öğretmeni, 20 sınıf öğretmeni ve 19 branş öğretmeni olmak üzere 52 personel görev yapmaktadır Halen 34 dersliğimiz, 1 teknoloji tasarım odası, 1 görsel sanatlar odası, fen laboratuarımız, spor salonu ve konferans salonunda eğitim öğretime devam edilmektedir

MİSYONUMUZ

Ülke ve çevre ihtiyaçlarını en üst düzeyde etkili bir biçimde belirleyerek,çalışanların gereksinimlerini karşılayarak, temel alt yapının hazırlanıp, kalite gelişimini sağlayan ortamın oluşturulması

VİZYONUMUZ

Çağdaş, laik, modern bir ülkenin oluşturulması adına; çevresine ve ülkesine hizmet veren, sorumluluğu üstlenen bir kuruluş olmak

Detaylı Bilgi için Tıklayınız

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com