![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Borçka Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Borçka ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Borçka'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri TARİHÇESİ Atatürk İlköğretim Okulu 1925 yılında Borçka İlk Mektebi olarak yapılmış, 1978-1979 Eğitim Öğretim Yılında Borçka Atatürk İlkokulu olarak eğitim öğretime geçmiştir ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 ![]() ![]() VİZYONUMUZ Biz * istiyoruz ki; çalışmalarımızda "ben değil" "biz" ruhuyla hareket edilsin ![]() * istiyoruz ki; öğrencilerimize kazandırdığımız bilgi beceriler onları hayat okulunda başarılı kılsın ![]() * istiyoruz ki; öğrenme, okulumuzda temel ihtiyaç olarak kabul edilsin ![]() * istiyoruz ki; mezun ettiğimiz öğrenciler seçtikleri alan ve mesleklerinde en iyisi olsun ![]() * istiyoruz ki; okulumuzda her öğrenci ilgi, yetenek ve kişilik özelliklerine uygun yönlendirme ve eğitim alsın ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Artvin Borçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / BORÇKA Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GÜNDOĞDU MAH ![]() Telefon Numarası: 4664154741 Faks Numarası: 4664151332 E-mail Adresi:125608@meb ![]() ![]() Web Adresi: Artvin Borçka Atatürk İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|