Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
artvin, atatürk, borçka, ilköğretim, okulu

Atatürk İlköğretim Okulu Borçka Artvin

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atatürk İlköğretim Okulu Borçka Artvin

Artvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Borçka'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri

TARİHÇESİ
Atatürk İlköğretim Okulu 1925 yılında Borçka İlk Mektebi olarak yapılmış, 1978-1979 Eğitim Öğretim Yılında Borçka Atatürk İlkokulu olarak eğitim öğretime geçmiştir 1983 Eğitim Öğretim yılında Borçka Atatürk Temel Eğitim Okulu olarak ismi değiştirilmiş, 1984 yılından itibaren Borçka Atatürk İlköğretim Okulu ismiyle öğretimini sürdürmektedir 631 Öğrenci, 4 Hizmetli 29 Öğretmen, 2 Müdür yardımcısı ve 1 Müdür ile Eğitim Öğretime devam etmektedir
MİSYONUMUZ
Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandrımak için varız
VİZYONUMUZ
Biz
* istiyoruz ki; çalışmalarımızda "ben değil" "biz" ruhuyla hareket edilsin
* istiyoruz ki; öğrencilerimize kazandırdığımız bilgi beceriler onları hayat okulunda başarılı kılsın
* istiyoruz ki; öğrenme, okulumuzda temel ihtiyaç olarak kabul edilsin
* istiyoruz ki; mezun ettiğimiz öğrenciler seçtikleri alan ve mesleklerinde en iyisi olsun
* istiyoruz ki; okulumuzda her öğrenci ilgi, yetenek ve kişilik özelliklerine uygun yönlendirme ve eğitim alsın
Atatürk İlköğretim Okulu Artvin Borçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: GÜNDOĞDU MAH

Telefon Numarası: 4664154741

Faks Numarası: 4664151332

E-mail Adresi:125608@mebgovtr

Web Adresi: Artvin Borçka Atatürk İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com