|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, inönü, okulu, polatlı |
![]() |
İnönü İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnönü İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - Inönü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Inönü İlköğretim Okulu Resimleri - Inönü İlköğretim Okulu Hakkında TARİHÇESİ Okul Polatli Ilçesi Dogu yönünde ve Istiklal mahallesinde bulunmaktadir ![]() ![]() Okulun bulundugu yer 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun binasi bodrum,Zemin ve üst kattan olusmaktadir ![]() ![]() ![]() ![]() Binanin kullanim sekli Bodrum katinda kazan Dairesi,Depo,kömürlük ve Is teknik Atölyesi ve Araç Gereç odasi bulunmaktadir ![]() ![]() ![]() Okulun Bahçesinde agaçlandirma ve yesillendirme çalismalari yapilmistir ![]() Okulumuz ikinci ek binasi Dünya Bankasi finansmani ile ayni arsa üzerine 2002 Yilinda insaatina baslanilmis 15/01/2003 Tarihinde geçici kabulü yapilmistir ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ İSYORUZ Kİ;; "BİLGİYE ULAŞMAYI BİLME" DAVRANIŞINI KAZANDIRMAK (TEMEL HEDEF KABUL EDİLSİN) VELİLER DE OKUL PROGRAMININ DÜZENLENMESİNE KATILSIN ![]() HER FARKLI FİKRİ, ÖĞRENME DENEYİMİ OLARAK GÖREN ÖĞRENCİLER YETİŞSİN, OKULUMUZDA YARIŞMA DEĞİL İŞBİRLİĞİ İLE ÖĞRENME TEMEL KABUL EDİLSİN ![]() HER ANLATMANIN ÖĞRETME OLMADIĞI HER DİNLEMENİN DE ÖĞRENME OLMADIĞI BİLİNCİNE SAHİP ÖĞRETMENLER, OKULUMUZDA YENİ ÖĞRETİM PROGRAMLARI HAZIRLANIRKEN, ÖĞRENCİLERİN BİREYSEL FARKLILIKLARI VE BECERİLERİ DE DİKKATE ALINSIN ![]() OKULUMUZ YARATICI DÜŞÜNCEYİ VE BUNUN ORTAYA KONMASINI DESTEKLESİN ![]() MİSYONUMUZ BİZLER; FARKLILIKLARI ZENGİNLİK OLARAK GÖRÜRÜZ, ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME COŞKUSU VERİRİZ ![]() OKULUNDAN VE OKULUNUN ÖĞRENCİLERİNDEN GURUR DUYAN ÖĞRETMENLERİZ, EKİP RUHUYLA HAREKET EDERİZ ![]() KENDİNE GÜVENEN, ESNEK DÜŞÜNEBİLEN BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN ÇABALARIZ ![]() OKULUMUZDAKİ; PROBLEMLERİ KONUŞMAKLA KALMAZ, ONLARI ÇÖZERİZ ![]() ÖĞRENCİLERİMİZİN KENDİLERİNİ ETKİLEYECEK ÖNEMLİ; KARARLARIN ALINMASINDA TEMSİLCİLERİ İLE KATILMASI İÇİN ![]() ![]() ![]() UFKU AÇIK, GENİŞ DÜŞÜNEBİLEN İNSANLAR İÇİN VARIZ ![]() ![]() ![]() Inönü İlköğretim Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / POLATLI Adı: INÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yenimahallesi Karayolu Altı Polatli/Ankara Telefon Numarası: 3126255756 E-mail Adresi: 331604@meb ![]() ![]() Web Adresi: ANKARA - POLATLI - İnönü İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|