|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
artvin, borçka, bölge, camili, ilköğretim, okulu, yatılı |
![]() |
Camili Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Borçka Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Camili Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Borçka ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Camili Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtımı - Camili Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Artvin Borçka'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Camili Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri ![]() Kurum Adı : Camili Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Kurum Kodu : 965640 Kurum Türü : Pansiyonlu İlköğretim Okulu İlçe : BORÇKA İl Merkezine Uzaklığı : 82 İlçe Merkezine Uzaklığı : 47 Ulaşım Yolu : Toprak Yönetici Sayısı : 1 Öğretmen Sayısı : 4 Öğrenci Sayısı : 79 Diğer Personel Sayısı : 2 Şube Sayısı : 6 Lojman Durumu : Yok Kiralık Ev Durumu : Var Telefon : 4664852420 Faks : 4664852420 E-Posta : 965640@meb ![]() ![]() Web : Adres : CAMİLİ KÖYÜ BORÇKA/ARTVİN Camili Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Artvin Borçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / BORÇKA Adı: CAMİLİ YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: CAMİLİ KÖYÜ Telefon Numarası: 4664852420 Faks Numarası: 4664852420 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Camili Yatılı İlköğretim Bölge Okulu - ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|