|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çorlu, ilköğretim, inönü, okulu, tekirdağ, yeşiltepe |
![]() |
Yeşiltepe İnönü İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşiltepe İnönü İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu TekirdağÇorlu Yeşiltepe Inönü İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşiltepe Inönü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yeşiltepe Inönü İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yeşiltepe Inönü İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Yeşiltepe Inönü İlköğretim Okulu Tekirdağ Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeşiltepe Inönü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeşiltepe Inönü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeşiltepe Inönü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇORLU Adı: YEŞİLTEPE INÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SAGLIK MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2826865200 Faks Numarası: 2826865236 Tarihçesi: Okulumuz inşaatına Aralık 1998'de başlanmış, müteahit firmanın eksik bırakması nedeniyle İlçe Kaymakamımız Sayın Sebahattin Yücel ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Bulut'un olağanüstü çabalarıyla tamamlatılmış ve 06 ![]() ![]() ![]() Fiziki Yapısı: 7250 m2 arsa üzerine 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İdari bölümde; müdür, müdür yardımcısı odası ve okul aile birliği odası, bekleme salonu, öğretmenler odası, rehberlik odaları, ofis ve tam donanımlı revir odası, 50 öğrenci kapasiteli halıfleks kaplı kütüphanesi içinde görevli ve fotokopi odaları ve kitap deposu bölümleri de bulunmaktadır ![]() Tam donanımlı PVS kaplı, Türkçe ve İngilizce derslikleri, özürlü öğrenciler için 2 adet tuvalet ve özürlü öğrenciler için telefon bağlantılı asansörü vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkelerine uygun olarak; İyi bir vatandaş olmak için gerekli temel bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazanmış, milli ahlak anlayışına uygun yetişmiş, Birbirleriyle düşünce alışverişinde bulunabilen, kendilerini özgürce ifade edebilen, Öğrenmenin sadece okul döneminde değil tüm yaşamı boyunca devam eden bir süreç olduğunu benimsemiş, öğrenmeyi öğrenmiş, Kendilerine özgü ilgileri, üstünlükleri, beceri ve yetenekleri keşfedilmiş ve bu alanda gelişmeleri teşvik edilmiş, hayata ve üst öğretime hazır, Sosyal bilinci gelişmiş, çevre sorunlarına duyarlı bireyler yetiştirmektir ![]() VİZYONUMUZ Ulusumuzun geleceğini tayin edecek bireyler yetiştirmek ve ulusumuzun geleceğini şekillendirmek ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|