|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| hacımehmetlı, ilköğretim, kadınhanı, konya, nurpa, okulu |
Hacımehmetlı Nur-Pa A.Ş. İlköğretim Okulu Kadınhanı Konya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hacımehmetlı Nur-Pa A.Ş. İlköğretim Okulu Kadınhanı KonyaHacımehmetlı Nur-Pa A Ş İlköğretim Okulu Hakkında - Hacımehmetlı Nur-Pa A Ş İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacımehmetlı Nur-Pa A Ş İlköğretim Okulu Resimleri - Hacımehmetlı Nur-Pa A Ş İlköğretim Okulu İletişim![]() Hacımehmetlı İlköğretim Okulu Konya Kadınhanı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hacımehmetlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hacımehmetlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hacımehmetlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Hacımehmetlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Hacımehmetlı Nur-Pa A Ş İlköğretim Okulu Tarihçesi:Okulumuz Nur-Pa A Ş ortakları Sayın Seyit TÜRKMEN(Nur-Pa A Ş Yönetim Kurulu Başkanı) ve Sayın İbrahim ÇINAR (Pekhamarat Döviz Altın A Ş Yönetim Kurulu Başkanı) tarafından yaptırılmış olup, 2007 yılında eğitim -öğretime başlamıştır Hacımehmetlı Nur-Pa A Ş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KADINHANI Adı: HACIMEHMETLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hacimehmetli Köyü Kadinhani Telefon Numarası: Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - http://hacimehmetlinurpaioo meb k12 t rHacımehmetlı Nur-Pa A Ş İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|