|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ankara, bilgileri, çankaya, hasan, ilköğretim, okulu, ulubatlı |
Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu Resimleri - Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ 1953 yılında Ankara Bahçelievler 27 sokakta 8 derslik 450 öğrenci 16 öğretmen 2 idareci ile “Ulubatlı Hasan İlkokulu” adıyla hizmete açılmıştır![]() 1961 – 1962 öğretim yılında aynı bölgede bulunan Alpaslan ilkokulunun yapımı tamamlanamadığından okulumuz da üçlü öğretim yapılması ihtiyacı doğmuştur ![]() 1962 – 1963 öğretim yılında okulumuzun pilot deneme okulu olması nedeniyle öğrenci sayısında büyük patlama olmuş, sınıf mevcutları 65 – 75’e kadar yükselmiştir Bu nedenle okula 1962 – 1963 döneminde 5 derslikli bir baraka okul daha eklenmiştir Barakada ihtiyacı karşılayamamıştır![]() 1966 – 1967 öğretim yılında baraka yıkılarak 10 derslikli yeni ek bina yapılmış, okulun kapasitesi artırılmış, kaloriferli ısıtmaya geçilmiştir ![]() Okulumuz 1995–1996 öğretim yılında 8 yıllık öğretim uygulamasına geçerken “Ulubatlı Hasan İlkokulu” olan ismi de “Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu” olarak değiştirilmiştir ![]() Okulumuz adını; 29 mayıs 1453 yılında İstanbul’un fethinde İstanbul surları üzerine ilk Türk Sancağını dikerken şehit düşen yiğit yeniçeri “Ulubatlı Hasan” dan almıştır ![]() Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇANKAYA Adı: ULUBATLI HASAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Aşkabat Cad 27 Sok No:11 BahçelievlerTelefon Numarası: 3122131519 Faks Numarası: 3122212080 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
Cevap : Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara |
|
|
#2 |
|
melisa
|
Cevap : Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankarabende o okulda tam 4 sene okudum şimdi altıya gidiyorum h hülya daloğlu öğretmenimize çok teşekkür ediyorum
|
|
|
|