|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, hayrabolu, ilköğretim, okulu, tekirdağ |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Hayrabolu Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Hayrabolu TekirdağHayrabolu Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Tekirdağ Hayrabolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / HAYRABOLU Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Atatürk llköğretim Okulu Hayrabolu/Tekirdağ Telefon Numarası: 2823151067 OKULUMUZUN TARİHÇESİ: Okulumuz 1954 yılında eski kız mektebi yerine ilçede kurulan okul yaptırma derneği ve zamanın ilköğretim müdürü Avni Ural’ın önderliğinde inşaatına başlanıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 1979-1980 Öğretim yılında hazırlık sınıfı açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|