|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, konya, meram, okulu, sefaköy |
Sefaköy İlköğretim Okulu Bilgileri Meram Konya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sefaköy İlköğretim Okulu Bilgileri Meram KonyaSefaköy İlköğretim Okulu Hakkında - Sefaköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Sefaköy İlköğretim Okulu Resimleri - Sefaköy İlköğretim Okulu İletişim Sefaköy İlköğretim Okulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sefaköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sefaköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sefaköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Sefaköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Sefaköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / MERAM Adı: SEFAKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HARMANCIK MAH SEFAKÖY KASABASITelefon Numarası: 3323724208 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Sefaköy İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi biz
|
|
|
|