|
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, kınık, okulu, sındırgı |
Kınık İlköğretim Okulu Bilgileri Sındırgı Balıkesir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kınık İlköğretim Okulu Bilgileri Sındırgı BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Sındırgı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kınık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kınık İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Kınık İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz 1947 Yılında açılan Kınık İlkokulu’nda başlayan eğitim öğretim süreci 1947 den 1965 yılına kadar ilk yapılan binada devam etmiş, 1965 yılında bu bina yıkılarak yerine yeni okul binası yapılmıştırYeni bina yapılıncaya kadar geçen bir yıllık sürede eğitim öğretim köy camisi altında bulunan odada yürütülmüştür1966 yılında yeni bina eğitim öğretime açılmıştırKınık İlkokulu adıyla 1947 den 1998 yılına kadar 51 yıl eğitim öğretimin devam ettiği bu binada zorunlu eğitimin 8 yıla çıkmasından sonra Kınık İlköğretim okulu adıyla eğitime devam edilmiş,2003 yılına gelindiğinde ise okul binası fay hattı üzerinde bulunduğu için tekrar yıkılmıştır2003 ila 2006 yılları arasında Kınık köyü öğrencileri taşıma ile sındırgı ilçesi ve çiçekli beldelerine taşınmıştır2006 yılında ise şuan eğitim öğretimin devam ettiği bina tamamlanarak hizmete açılmıştır11042012 tarihinde 6287 sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun ile Okulumuz ilkokul ve ortaokul olarak belirlenmiş olup ilkokul ve ortaokul bir arada eğitim öğretime devam edecektir Kınık İlköğretim Okulu Balıkesir Sındırgı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kınık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kınık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kınık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kınık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SINDIRGI Adı: KINIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KINIK KÖYÜ Telefon Numarası: 2665431013 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 650417@mebk12tr Web Adresi: BALIKESİR - SINDIRGI - Kınık İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|