|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, çankaya, ilköğretim, karakaya, okulu, yasemin |
Yasemin Karakaya İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yasemin Karakaya İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Yasemin Karakaya İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yasemin Karakaya İlköğretim Okulu Resimleri - Yasemin Karakaya İlköğretim Okulu Hakkında Yasemin Karakaya İlköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yasemin Karakaya İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yasemin Karakaya İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yasemin Karakaya İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yasemin Karakaya İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇANKAYA Adı: YASEMİN KARAKAYA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Mustafa Kemal Mah Eskişehir Yolu 7 Km Telefon Numarası: 3122850830 Faks Numarası: 3122850830 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|