|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu, tavşantepe |
Tavşantepe İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tavşantepe İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliTavşantepe İlköğretim Okulu Hakkında - Tavşantepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Tavşantepe İlköğretim Okulu Resimleri - Tavşantepe İlköğretim Okulu İletişim Tavşantepe İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tavşantepe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tavşantepe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tavşantepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Tavşantepe İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Tavşantepe İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz iki katlı olarak 1973 yılında yapılmıştır 4 Ocak 1973 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır Önceleri Mimar Sinan İlkokuluna giden öğrenciler bu okulda toplanmışlardır Okul adını, mahallenin adından almıştır Okul 1997–1998 yılında ilköğretim olmuştur Dershane sayısının yetersiz kalması nedeniyle 1999 yılında ek bina yapılmıştır Okulun ilk müdiresi Nezaket BÜYÜKTOMBAK 1973–1983 yılları arasında bu görevi yürütmüştür 1996’da Engin AYDIN okul müdürü olarak atanmıştır 2007 yılından itibaren ise okul müdürü İsmail OĞUZ’ dur 2010 yılında ise Orhan SEVİNGÜN ve Sezai ŞAHİN müdür yardımcılığı yapmaktadırlar Okulumuzda 37 öğretmen ve 4 hizmetli görev yapmaktadır Öğretmenlerin 4’ü anasınıfı, 21’si sınıf öğretmeni, 12 ’si branş öğretmenidir Okulumuzda çift öğretim yapılmakta 610 kız öğrenci 691 erkek öğrenci olmak üzere toplam 1301 öğrenci bulunmaktadır Okulun eski binası 2 katlı olup 6 derslik, müdür ve müdür yardımcısı odalarından oluşmaktadır Yeni bina ise 3 katlı olup 8 derslik, 1 öğretmenler odası, 1 rehberlik odası ve tuvaletlerden oluşmaktadır Tavşantepe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: TAVŞANTEPE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TAVŞANTEPE MAH TAVŞANTEPE CAD BEKİRPAŞA Telefon Numarası: 2623216066 Faks Numarası: 2623211471 E-mail Adresi: Web Adresi: - Tavşantepe İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr |
|