|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu, tavşantepe |
![]() |
Tavşantepe İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavşantepe İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliTavşantepe İlköğretim Okulu Hakkında - Tavşantepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Tavşantepe İlköğretim Okulu Resimleri - Tavşantepe İlköğretim Okulu İletişim Tavşantepe İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Tavşantepe İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz iki katlı olarak 1973 yılında yapılmıştır ![]() ![]() ![]() Okul adını, mahallenin adından almıştır ![]() ![]() ![]() Okulun ilk müdiresi Nezaket BÜYÜKTOMBAK 1973–1983 yılları arasında bu görevi yürütmüştür ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 37 öğretmen ve 4 hizmetli görev yapmaktadır ![]() ![]() Okulumuzda çift öğretim yapılmakta 610 kız öğrenci 691 erkek öğrenci olmak üzere toplam 1301 öğrenci bulunmaktadır ![]() Okulun eski binası 2 katlı olup 6 derslik, müdür ve müdür yardımcısı odalarından oluşmaktadır ![]() ![]() Tavşantepe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: TAVŞANTEPE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TAVŞANTEPE MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2623216066 Faks Numarası: 2623211471 E-mail Adresi: Web Adresi: - Tavşantepe İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|