|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, kocakonak, okulu, sındırgı |
![]() |
Kocakonak İlköğretim Okulu Bilgileri Sındırgı Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kocakonak İlköğretim Okulu Bilgileri Sındırgı BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Sındırgı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kocakonak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kocakonak İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Kocakonak İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ Okulumuz 1969 yılında ,bir öğretmenli, tek derslikli, 5 sınıflı birleştirilmiş sınıf uygulaması ile eğitime başlamış olup, öğrenci sayısının artması ile birlikte mevcut olan sınıf ikiye bölünmüş ve lojman bölümü; derslik, öğretmenler odası,araç gereç odası olarak düzenlenmiştir ![]() ![]() 2006-2007 Eğitim Öğretim Yılı ikinci dönemi başında, öğrenci sayımızın normal sınıf uygulamasının altına düşmesi ile tekrar birleştirilmiş sınıf uygulamasına geçilmiştir ![]() 2007-2008 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzda bir Md Yt Öğretmen ile geçici görevlendirme kapsamında çalışan bir olmak üzere toplam iki öğretmen çalışmaktadır ![]() Okulumuzun bulunduğu Kocakonak Köyü Temmuz 2006’dan beri, Cumhurbaşkanlığı Makamı’nın onayından da geçerek Merkez Sındırgı ilçesinin mahallesi olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() Bu durumun geçici olduğunu düşünüyor, alınacak tedbirler ile okulumuzun 1-8 sınıflı normal eğitim uygulaması yapan ilköğretim okulu durumuna kavuşacağını düşünüyoruz ![]() Misyon-Vizyon Biz Sındırgı Kocakonak İlköğretim Okulu olarak istiyoruz ki,: *Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() *Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın ve özgürlüğün verildiğini bilsin ![]() *Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler,birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ![]() *Okulumuzda çalışanlar, işlerini yaparken kendilerinden emin olsun ![]() *Gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın, *Kendilerine özgüvenleri olsun ![]() *Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye,daha güzele, hatta mükemmele ulaşmak için çalışsın ![]() Biz Sındırgı Kocakonak İlköğretim Okulu Olarak; *Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, *Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, *Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, *Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, *Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, *Öğrencilerimizi,öğretmenlerim izi,yöneticilerimizi 21 ![]() *Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek,için Kocakonak İlköğretim Okulu Balıkesir Sındırgı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SINDIRGI Adı: KOCAKONAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KOCAKONAK KÖYÜ Telefon Numarası: 2665162692 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 649572@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - SINDIRGI - Kocakonak İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|