|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ankara, bilgileri, ilköğretim, karahamzalı, okulu, polatlı |
Karahamzalı İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karahamzalı İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - Karahamzalı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Karahamzalı İlköğretim Okulu Resimleri - Karahamzalı İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuzun Tarihçesi Karahamzalı İlköğretim Okulu Türkiye'nin Ankara ili Polatlı ilçesine bağlı Karahamzalı köyündedir Ankara'ya 98 km,Polatlı'ya 15 km uzaklıktadır Ankara'nın ve Polatlı'nın güneybatısında yeşilliği ve doğal güzellikleri ile civar köylerden ayrılan şiirin bir köydür![]() Okulumuz adını içinde bulunduğu köyden almıştır 1960'dan beri nice genç fidanı yetiştirmiş ,toplum hayatına hazırlamış,bununla da yetinmeyip vatanına milletine sahip çıkacak örnek bireyler olarak yetiştirmiştir ve yetinmeyede devam etmektedir![]() Öğrenci, öğretmen ve idare personel olarak her konuda birlik ve beraberliğe hazır olan 216 öğrenci ile 2'si idari personel olarak üzere toplam 13 öğretmen görev yapmaktadır Öğrencilerimizin bir kısmı Karahamzalı köyünden bir kısmı da taşımalı olarak çevre köylerden gelmektedir Öğrenci velilerimiz seneler önce Yozgat Akdağ madeninden göç ederek yerleşmiş olan yörük halkıdır Yörük geleneklerini en kutsal şekilde sürdürmekte olan halk geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlamaktadır![]() Okulumuz 11 dersliği bulunan 3 binadan oluşmaktadır Ayrıca okulumuzda 1 adet Fen ve Teknoloji laboratuvarı, 1 adet Bilişim Teknolojileri sınıfı ve kütüphane mevcuttur Böylece öğrencilerimiz bilgi ve teknoloji çağına uygun ortamlarda öğrenim görme olanağına sahip olmanın ayrıcalığını yaşamaktadır Okul bahçesinde personelimizin hizmetine hazır 1 adet de lojman bulunmaktadır![]() Karahamzalı İlköğretim Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karahamzalı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karahamzalı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karahamzalı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Karahamzalı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / POLATLI Adı: KARAHAMZALI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Karahamzalı Köyü Polatli/Ankara Telefon Numarası: 3126260094 Faks Numarası: 31200000 E-mail Adresi: 247507@meb k12 trWeb Adresi: ANKARA - POLATLI - Karahamzalı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|