Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, bilgileri, ilköğretim, karahamzalı, okulu, polatlı

Karahamzalı İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karahamzalı İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - Karahamzalı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Karahamzalı İlköğretim Okulu Resimleri - Karahamzalı İlköğretim Okulu Hakkında

Okulumuzun Tarihçesi

Karahamzalı İlköğretim Okulu Türkiye'nin Ankara ili Polatlı ilçesine bağlı Karahamzalı köyündedir Ankara'ya 98 km,Polatlı'ya 15 km uzaklıktadır Ankara'nın ve Polatlı'nın güneybatısında yeşilliği ve doğal güzellikleri ile civar köylerden ayrılan şiirin bir köydür

Okulumuz adını içinde bulunduğu köyden almıştır1960'dan beri nice genç fidanı yetiştirmiş ,toplum hayatına hazırlamış,bununla da yetinmeyip vatanına milletine sahip çıkacak örnek bireyler olarak yetiştirmiştir ve yetinmeyede devam etmektedir

Öğrenci, öğretmen ve idare personel olarak her konuda birlik ve beraberliğe hazır olan 216 öğrenci ile 2'si idari personel olarak üzere toplam 13 öğretmen görev yapmaktadırÖğrencilerimizin bir kısmı Karahamzalı köyünden bir kısmı da taşımalı olarak çevre köylerden gelmektedirÖğrenci velilerimiz seneler önce Yozgat Akdağ madeninden göç ederek yerleşmiş olan yörük halkıdırYörük geleneklerini en kutsal şekilde sürdürmekte olan halk geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlamaktadır

Okulumuz 11 dersliği bulunan 3 binadan oluşmaktadırAyrıca okulumuzda 1 adet Fen ve Teknoloji laboratuvarı, 1 adet Bilişim Teknolojileri sınıfı ve kütüphane mevcutturBöylece öğrencilerimiz bilgi ve teknoloji çağına uygun ortamlarda öğrenim görme olanağına sahip olmanın ayrıcalığını yaşamaktadır Okul bahçesinde personelimizin hizmetine hazır 1 adet de lojman bulunmaktadır

Karahamzalı İlköğretim Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karahamzalı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karahamzalı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karahamzalı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Karahamzalı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: KARAHAMZALI İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Karahamzalı Köyü Polatli/Ankara

Telefon Numarası: 3126260094

Faks Numarası: 31200000

E-mail Adresi: 247507@mebk12tr

Web Adresi: ANKARA - POLATLI - Karahamzalı İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com