Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
derinkuyu, ilköğretim, kasım, nevşehir, okulu

Derinkuyu 24 Kasım İlköğretim Okulu Nevşehir Derinkuyu

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Derinkuyu 24 Kasım İlköğretim Okulu - Derinkuyu 24 Kasım İlköğretim Okulu Hakkında - Derinkuyu 24 Kasım İlköğretim Okulu Tanıtım - Derinkuyu 24 Kasım İlköğretim Okulu Resimleri - Derinkuyu 24 Kasım İlköğretim Okulu İletişim

1990 yılında eğitim ve öğretime açılmış olup 2000 yılında 4 derslik daha ilave edilmiştir 2008 yılında tamamlanan ikinci ek derslik inşaatının tamamlanması ile derslik sayısı 14 olmuştur Şu anda13 şube 1 anasınıfı ve 1 Bilgi Teknoloji sınıfı ve 1 de fen ve Teknoloji laboratuarı ile eğitim öğretime devam etmektedir 1 müdür, 1 müdür yardımcısı,1 Anasınıfı öğretmeni, 7 sınıf öğretmeni, 6 branş öğretmeni toplam 16 personel görev yapmaktadır

KURUMUN VİZYONU
Vizyon, okulumuzun gelişimini yönlendiren bir faktördür Eğer nereye ulaşmak istediğimizi bilmiyorsak şu an bulunduğumuz yol bizi herhangi bir yere götürebilir
Atatürk İlke ve inkılâplarını benimsemiş; temel demokratik değerlerle donanmış; bireysel farklılıkları ne olursa olsun; araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş; hayat boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır

İstiyoruz ki
Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin
İstiyoruz ki
Okulumuzda her veli ve herkes, öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin
İstiyoruz ki
Velilerimiz, öğrenme sürecine aktif olarak katılsın ve bilinçli olsun
İstiyoruz ki
Okulumuzda, hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğunu yaşasın
İstiyoruz ki,
Öğrencilerimiz, niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun
İstiyoruz ki
Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın
İstiyoruz ki�
Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye daha güzele ulaşmak için çalışsın
İstiyoruz ki�
Okulumuzda, her davranış her olay her faaliyet sevgiye dayalı olsun
İstiyoruz ki�
Okulumuzda, öğretenler ve öğrenenler kaliteyi bir hayat tarzı olarak benimsesin ve uygulasın
İstiyoruz ki

Okulumuzdan mezun olan her öğrenci istediği doğrultuda bir ortaöğretim kurumuna yerleşerek hayatına bir yön versin

KURUMUN MİSYONU
Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında;
* Türkçeyi doğru ve güzel konuşup yazabilen,
* İyi bir vatandaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve
yetenekleri yönünde hayata ve üst öğrenime hazır,
* Kendini ifade edebilen,
* Araştıran,
* Sorgulayan,
* Eleştirel düşünen,
* Çevrede tercih edilen okullar arasında yer alan okulumuzda, gelişen, değişen programlara
açık,
* Kendini yenileyen,
* Bilgiye ulaşmanın yollarını bilen,
* Beceri ve başarı düzeyi yüksek,
* Çağdaş,
* İnsan olmanın onurunu yaşayan,
* Mesleki dayanışma içinde, paylaşmayı bilen,
* Saygın,
Başarılı kadromuz ve çağdaş eğitim yönetimi yaklaşımlarını uygulayan idari kadromuz ile
ÖĞRENEN OKUL modelimiz temel dinamiğimizi oluşturmaktadır
Ayrıca Okul ile Birliğimiz başarılı çalışmalarıyla okulumuza destek vermekte ve yardımcı olmaktadırlar

Okulumuz iletişim bilgileri
Adres:Okul Adresi Bayramlı Mah Yeni ilkokul Sok DERİNKUYU
Tel: 0384 3813363
kaynak :webrehberiz biz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com