|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
derinkuyu, ilköğretim, kasım, nevşehir, okulu |
![]() |
Derinkuyu 24 Kasım İlköğretim Okulu Nevşehir Derinkuyu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Derinkuyu 24 Kasım İlköğretim Okulu Nevşehir DerinkuyuDerinkuyu 24 Kasım İlköğretim Okulu - Derinkuyu 24 Kasım İlköğretim Okulu Hakkında - Derinkuyu 24 Kasım İlköğretim Okulu Tanıtım - Derinkuyu 24 Kasım İlköğretim Okulu Resimleri - Derinkuyu 24 Kasım İlköğretim Okulu İletişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KURUMUN VİZYONU Vizyon, okulumuzun gelişimini yönlendiren bir faktördür ![]() ![]() Atatürk İlke ve inkılâplarını benimsemiş; temel demokratik değerlerle donanmış; bireysel farklılıkları ne olursa olsun; araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş; hayat boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır ![]() İstiyoruz ki Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() İstiyoruz ki Okulumuzda her veli ve herkes, öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin ![]() İstiyoruz ki Velilerimiz, öğrenme sürecine aktif olarak katılsın ve bilinçli olsun ![]() İstiyoruz ki Okulumuzda, hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğunu yaşasın ![]() İstiyoruz ki, Öğrencilerimiz, niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun ![]() İstiyoruz ki Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun ![]() ![]() İstiyoruz ki� Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye daha güzele ulaşmak için çalışsın ![]() İstiyoruz ki� Okulumuzda, her davranış her olay her faaliyet sevgiye dayalı olsun ![]() İstiyoruz ki� Okulumuzda, öğretenler ve öğrenenler kaliteyi bir hayat tarzı olarak benimsesin ve uygulasın ![]() İstiyoruz ki Okulumuzdan mezun olan her öğrenci istediği doğrultuda bir ortaöğretim kurumuna yerleşerek hayatına bir yön versin ![]() KURUMUN MİSYONU Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında; * Türkçeyi doğru ve güzel konuşup yazabilen, * İyi bir vatandaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğrenime hazır, * Kendini ifade edebilen, * Araştıran, * Sorgulayan, * Eleştirel düşünen, * Çevrede tercih edilen okullar arasında yer alan okulumuzda, gelişen, değişen programlara açık, * Kendini yenileyen, * Bilgiye ulaşmanın yollarını bilen, * Beceri ve başarı düzeyi yüksek, * Çağdaş, * İnsan olmanın onurunu yaşayan, * Mesleki dayanışma içinde, paylaşmayı bilen, * Saygın, Başarılı kadromuz ve çağdaş eğitim yönetimi yaklaşımlarını uygulayan idari kadromuz ile ÖĞRENEN OKUL modelimiz temel dinamiğimizi oluşturmaktadır ![]() Ayrıca Okul ile Birliğimiz başarılı çalışmalarıyla okulumuza destek vermekte ve yardımcı olmaktadırlar ![]() Okulumuz iletişim bilgileri Adres:Okul Adresi Bayramlı Mah ![]() ![]() Tel: 0384 3813363 Derinkuyu 24 Kasım İlköğretim Okulu Nevşehir Derinkuyu kaynak :webrehberiz biz |
![]() |
![]() |
|