|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akif, derinkuyu, ersoy, ilköğretim, mehmet, nevşehir, okulu |
![]() |
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Nevşehir Derinkuyu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Nevşehir DerinkuyuDerinkuyu Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu - Derinkuyu Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında - Derinkuyu Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Derinkuyu Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu İletişim AMAÇLAR :Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, anayasa ve yasalarla bağlı demokratik laik sosyal hukuk devleti düzeni içerisinde çağdaş medeni fertler yetiştirmek VİZYONU :Bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojilerinin etkin kullanımını sağlayarak, çalışanların motivasyonunu en üst düzeye çıkarmış, öğretmen, öğrenci ve veli memnuniyetle odaklanmış, es değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin, öğrenen ve sürekli kendini geliştiren öncü bir kurum olmak MİSYONU : Bas Öğretmen Atatürk’ün gösterdiği "Çağdaş Uygarlık seviyesinin Üzerine Çıkarmak" hedefi doğrultusunda demokratik, katılımcı ,yaratıcı, bilimsel bir eğitim anlayışı ile örgencilerimizi bir üst öğrenim kurumuna ve toplum yaşamına uygarlığın gerektirdiği değişime açık aydın yurttaşlar olarak yetiştirmek Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / DERİNKUYU Adı: DERİNKUYU MEHMET AKİF ERSOY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ATATÜRKCADDESİ Telefon Numarası: 3843812114 Derinkuyu Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu kaynak :webrehberiz biz |
![]() |
![]() |
|