08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mehmet Gönenç İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - Mehmet Gönenç İlköğretim Okulu Tanıtımı - Mehmet Gönenç İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Gönenç İlköğretim Okulu Hakkında
OKULUMUZ HAKKINDA GENEL BİLGİLER
Polatlı İlçesi Şentepe Mahallesi 3 Nolu gecekondu önleme bölgesinde Devlet tarafından yaptırılan Mehmet Gönenç İlköğretim Okulu 6760 metrekare bahçe üzerinde 965 metrekarelik kullanım alanına sahiptir Okulun inşaatına 13/09/1985 tarihinde başlanmış, 15/10/1986 tarihinde tamamlanarak geçici kabulü yapılmıştır Okul 2 idare odası,1 öğretmen odası ,bir çok amaçlı salon 5 derlikli olarak yapılmıştır Okul 3 katlı ve kaloriferli olup devletimize 52 000 000 TL'ye mal olmuştur Geçici kabulünden sonra okulun donatımı yapılmıştır Okul eğitim ve öğretime hazır hale getirilince Polatlı için şenlik günü olan 30 Kasım tarihinde törenle açılmıştır Törene üst düzeyde birçok yöneticiyle birlikte kalabalık bir halk kitlesi katılmıştır 15 Aralık 1986 günü 1 Kademe 5 Sınıf ile eğitim ve öğretime başlamıştır
Okulumuzun adını 22-23 Nisan 1951 gecesi Kore'de şehit olan Üsteğmen Mehmet GÖNENÇ'ten almaktadır
DİĞER BİLGİLER
Fiziki Özellikleri: Okulumuzda her sınıftan A ve B olmak üzere iki şube vardır Toplamda birinci kademede 10, ikinci kaemede ise 6 şube bulunmaktadır Toplam öğrenci mevcudumuz 620'dir İkili eğitim yapılmaktadır Binamızda bir tane Bilişim Teknolojileri Sınıfı vardır Fen veteknoloji ile Teknoloji Tasarım atölyemiz bulunmamaktadır Bahçemizde bir basketbol, voleybol ve futbol sahamız bulunmaktadır
Ulaşım: Okulumuz Polatlı merkeze yer almaktadır Merkeze 3 km'dir Ulaşım imkanları oldukça kolaydır Öğretmenlerimizin bir kısmı Ankara'dan geliş gidiş yapmaktadır Polatlı Ankara'ya 70 km uzaklıktadır Ankara-Polatlı arası her 15 dakikada bir araba bulunmaktadır
Çalışma Ortamı: Yukarıda yazılanlardan da anlaşılacağı gibi küçük bir okula sahibiz Küçük olmasının en büyük avantajı öğretmen ortamımızın çok sıcak olmasıdır Öğretmen ortamımız bir aile gibidir Gelen arkadaşlarımz kesinlikle yabancılık çekmemektedirler Polatlı'da çalışabileceğiniz en iyi okullardan biridir ( Öğretmen ortamı bakımından)
Başarı Durumu: Okulumuz Polatlı içerisinde başarı bakımından orta seviyesindedir Ancak bulunduğu çevrenin en başarılı okuludur
Mehmet Gönenç İlköğretim Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mehmet Gönenç İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mehmet Gönenç İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mehmet Gönenç İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Mehmet Gönenç İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: MEHMET GÖNENÇ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ŞENTEPE MAH SAMANYOLU CAD CAN SK NO:3
Telefon Numarası: 3126242961
Faks Numarası: 3126242961
E-mail Adresi: 12271@meb k12 tr
Web Adresi: ANKARA - POLATLI - Mehmet Gönenç İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|