![]() |
Doyran İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doyran İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Doyran İlköğretim Okulu Hakkında - Doyran İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Doyran İlköğretim Okulu Bilgileri OKULUMUZUN TARİHÇESİ Köyde eğitim ve öğretimin temeli cumhuriyetten öncesine dayanır ![]() ![]() ![]() Okulumuzun temeli 1940 yılında atılmış, 1942 yılında iki dershane ile öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 1960 yılında okulun doğu cephesinde yeni bir derslik daha ilave edilmiştir ![]() ![]() ![]() 1971 – 1972 öğretim yılında öğrenci fazlalığından süt evi dersliğe çevrilmiş 4 derslikle öğretime devam edilmiştir ![]() Nihayet 1974 Mayıs ayında 4 katlı 8 derslikli ayrıca konferans salonunda bulunan yeni okulun temeli atılmış ve 1975 Eylül ayında t amamlanmıştır ![]() Köyümüzde ilk öğretmen lojmanı 1945 yılında Aksu Köy Enstitüsü köylü iş birliği ile yapılmıştır ![]() ![]() Okulumuzun Yeni Binası, tüm eksikleri de tamamlanarak 2009 - 2010 Öğretim Yılı itibariyle hizmete başlamıştır ![]() ![]() Doyran İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: DOYRAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Doyran llköğretim Okulu 07190/Antalya Telefon Numarası: 2424192850 Faks Numarası: 2424192850 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Doyran İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|