![]() |
Güreşen İlköğretim Okulu Borçka Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güreşen İlköğretim Okulu Borçka ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Güreşen İlköğretim Okulu Tanıtımı - Güreşen İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Borçka'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Güreşen İlköğretim Okulu Resimleri Kurum Adı : Güreşen İlköğretim Okulu Kurum Kodu : 125621 Kurum Türü : İlköğretim Okulu İlçe : BORÇKA İl Merkezine Uzaklığı : 60 İlçe Merkezine Uzaklığı : 25 Ulaşım Yolu : Asfalt Yönetici Sayısı : 1 Öğretmen Sayısı : 6 Öğrenci Sayısı : 236 Diğer Personel Sayısı : 2 Şube Sayısı : 9 Lojman Durumu : Var Kiralık Ev Durumu : Var Güreşen İlköğretim Okulu Artvin Borçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / BORÇKA Adı: GÜREŞEN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Borçka-Artvin Telefon Numarası: 4664556159 Faks Numarası: 4664556159 E-mail Adresi: 125621@meb ![]() ![]() Web Adresi: Güreşen İlköğretim Okulu http://www ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|