|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| artvin, borçka, güreşen, ilköğretim, madenli, okulu |
Güreşen Madenli İlköğretim Okulu Borçka Artvin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Güreşen Madenli İlköğretim Okulu Borçka ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Güreşen Madenli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Güreşen Madenli İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Borçka'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Güreşen Madenli İlköğretim Okulu Resimleri Kurum Adı : Güreşen Madenli İlköğretim Okulu Kurum Kodu : 795268 Kurum Türü : İlköğretim Okulu İlçe : BORÇKA İl Merkezine Uzaklığı : 64 İlçe Merkezine Uzaklığı : 29 Ulaşım Yolu : Toprak Yönetici Sayısı : 1 Öğretmen Sayısı : 2 Öğrenci Sayısı : 34 Diğer Personel Sayısı : 0 Şube Sayısı : 2 Lojman Durumu : Yok Kiralık Ev Durumu : Var Güreşen Madenli İlköğretim Okulu Artvin Borçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Güreşen Madenli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Güreşen Madenli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Güreşen Madenli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Güreşen Madenli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / BORÇKA Adı: GÜREŞEN MADENLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GÜREŞEN KÖYÜ MADENLİ MAHALLESİ Telefon Numarası: 4664556200 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:795268@meb k12 trWeb Adresi: Güreşen Madenli İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|