|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, kocagürköyü, merkez, okulu, umurlu |
![]() |
Umurlu Kocagürköyü İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Umurlu Kocagürköyü İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Umurlu Kocagürköyü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Umurlu Kocagürköyü İlköğretim Okulu Resimleri - Umurlu Kocagürköyü İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Okulumuzun Tarihçesi 1939 yılında okulumuz, 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun Fiziki Yapısı ve bölümleri * Okulumuz 1979 yılında yapılan tek katlı, kiremit çatılı bina ve 2003 yılında yapılan iki katlı, kiremit çatılı yeni bina ile hizmet vermektedir ![]() * Okulumuzun çevresi yüksek duvar ve parmaklıklar ile çevrilidir ![]() * Binalarımız merkezi olarak ısınmaktadır ![]() * Okulumuzda, eski binada kütüphane, depo ve Beden eğitimi dersi için ayrılan bölümde de masa teniside oynanmaktadır ![]() * Yeni Binamızda, idare odaları, öğretmen odası, hizmetli odası, Fen ve Teknoloji Laboratuvarı, Bilgi teknoloji sınıfı, 1 adet anasınıfı, toplam 10 adet derslik bulunmaktadır ![]() * Bilgi Teknolji sınıfı Bakanlığımızın başlatmış olduğu eğitime %100 destek kampanyası kapsamında ASTİM Organize Sanayinin katkılarıyla oluşturulmuştur ![]() * Okulumuzun içerisinde kız ve erkek öğrencilerin kullandığı yeterli miktarda tuvalet vardır ![]() * Okul bahçesinde voleybol ve basketbol sahamız mevcuttur ![]() Umurlu Kocagürköyü İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: UMURLU KOCAGÜRKÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: UMURLU-KOCAGÜR KÖYÜ Telefon Numarası: 2562811147 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi :421817@meb ![]() ![]() Web Adresi: Umurlu Kocagür Köyü İlköğretim Okulu ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|